- 2,655
- 3,823
- 113
Site neresi dost bizde demeyelim şansımızıEkli dosyayı görüntüle 823336
Eskiden bonusa girer güzel ödemez slotlar kötü derdik artık adamlar bonusa girince direkt freespini vermiyor 0 spinle oyuna girdim 0tl kazandım çok mutluyum
Kanka harbiden açıkladın mı😀Dediğin muhabbet bu oyunda imkansız freespin vermeme şansı yok buga girmiş ekran yenile düzelir.
Ne anlatiyon kanka allah askina ya yeniledim sayfayı max verdi saolDediğin muhabbet bu oyunda imkansız freespin vermeme şansı yok buga girmiş ekran yenile düzelir.
Bilgisayarda fotoshop yapmışsın yeme bizi başkanEkli dosyayı görüntüle 823336
Eskiden bonusa girer güzel ödemez slotlar kötü derdik artık adamlar bonusa girince direkt freespini vermiyor 0 spinle oyuna girdim 0tl kazandım çok mutluyum
Belllink omurilink filan dene kral. Son zamanlar onlara sardim 40-50 ustunu alamadim tabi betten dolayi.Egt gibi saglayicida 200 gündür tek kuruş odeme almadım hala israr edip oynuyorum slottan kısmetin varsa 1 2 defa saglam odeme alırsın ondan sonra slotu hayatından çıkartıcan yoksa aldığını da geri verir hatta borca bile girersin
gereksizEkli dosyayı görüntüle 823336
neredeyse borçlu çikaracakmiş biraz daha zorlasa eksi bakiye ile bitirecekmisEkli dosyayı görüntüle 823336