- 15,256
- 7,581
- 113
Yakisti mi simdi kanka sadece o 2 kisiyle mi bu kupa alindi neden emege saygi gostermeyi tercih etmiyorsunuz bu kadar mi zor
Yakisti mi simdi kanka sadece o 2 kisiyle mi bu kupa alindi neden emege saygi gostermeyi tercih etmiyorsunuz bu kadar mi zor
Şükrü sana küfür ettirmemeyi öğretemeyecez kardeşimBen 2 yıl gs lisesinde okudum kursa gittim ana dil fransızcadır, klüpte liselilerin borusu öter ama gs dan nefret edıyorum 95-96 gitmiştim cok para harcamıstık bı sike yaramadı inanilmaz xor bi okul
abartılcak bısı yok bunda ama tammdır kufur yokŞükrü sana küfür ettirmemeyi öğretemeyecez kardeşim
Akbilspor nakavttttt...23 hazirandada gaspedilen ibb yi aldikmiydi birdahada basaksehir proje takimindan eser kalmaz..... (resmen ülke ici diktayi yiktik @Blue's basgan fetoyu metoyu ima ederek 22 sampiyonlugumuzu ve 2 avrupa kupamizi basitlestirmeye calismak sana yakismiyor..stat herseyguzel olacak diye inlerken bu sekilde negatif fanatizm yurtsever hickimseye yakismiyor) fener bizim besiktas bizim gs bizim ama basaksehir istanbul halkinin cebinden zorla calinan paralarin takimidir.saygilar sevgiler..