Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Tarabet 500 FreeSpin Sweet Bonanza Deneme Bonusu

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,563
1,163
113

Site hakkında bilgim yok mail gelmiş üye oldum bende deneyeceğim bonuslar kısmında görünmüyor yukarıda deneme bonusu paneli var ordan talep ediyorsunuz yatırım istemiyor 500 FS sweet oyununda kazançı slot bölümünde kullanalilirsiniz 3.000₺ yaptıktan sonra max 500₺ çekim yapabiliyorsunuz bol şans
Daha önce oynuyodum sağlam öder bonusu da güzel kayıp bonusu 100 de 35 di burda eskiden baya oynadım no bonus yapmıştı bırakmıştı ama ödeme yapiyodu geçen aradı 500 nakit ekledi ugramadim sonra

hokuspokus

Dünyaya söyleyecek çok sözümüz var.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
486
159
43
çekim talebi verdim bakalım 15-30 dk da geçicek diyorlar bonus bakiyesini sildiler çekim verilirse yazcam

Ekli dosyalar

hokuspokus

Dünyaya söyleyecek çok sözümüz var.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
486
159
43
çekimim ulaştı beyler site ödeme yaptı haberiniz ola bonus hala geçerli

Kralrasit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
327
127
43
Telefon numarasını kabul etmiyor napacaz ya

hoseguardian

ᴛᴇғᴇᴄɪ̇
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,764
1,717
113
İnsanın ağzını bozmak için elinden geleni yapıyorsunuz. Dolandırıcı adı bir site işte üye olmayın ne bonus veriyor nede ödeme yapıyor ikiside yalan oğlu yalan

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
428
83
Altta adam paylaşmış çekimini anca eşşek gibi anırırsın zaten
Sen götünde bir okka bokla gezerken biz bu işleri kovalıyorduk lale ne konuşuyorsun. Sitenin ne olduğunu biliyoruz. Sendemi ayakçısın..