Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tanıdık Güvenilir Hoca 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
281
135
43
arkadaşlar bir yakınımın çocuğuna sihir yaptılarda bozabilen yok bildiğiniz sağlam allah rızası için yardımcı olan tanıdığınız varmı.daşdaş geçecekler hiç yazmasın konu ciddi

ag92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
517
268
63
arkadaşlar bir yakınımın çocuğuna sihir yaptılarda bozabilen yok bildiğiniz sağlam allah rızası için yardımcı olan tanıdığınız varmı.daşdaş geçecekler hiç yazmasın konu ciddi
Ciddi olamazsın

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,063
18,545
113
Ciddiyse durum Urfa'da sağlam hoca var bu konuda baya iyi nam salmış

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
281
135
43
Benim çok ilgilendiğim birşey değil ama istersen hemen öğrenirim kimdir necidir diye. Ben sadece bu konular açıldığında sohbetlerini duyardım hep
kardeşim öğrenirsen sana zahmet 50 kişiye götürdüler paralarını alıp iyileştirememişler çocuk bayılıp duruyor iyice zayıfladı herkes var diyor ama çözemiyor

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,063
18,545
113
kardeşim öğrenirsen sana zahmet 50 kişiye götürdüler paralarını alıp iyileştirememişler çocuk bayılıp duruyor iyice zayıfladı herkes var diyor ama çözemiyor
Şanlıurfa peyamlı köyündeymiş. Yanlız adam yaşlıydı vefat etmiş. Oğluna el vermiş oğlu devam ediyor. Eli çok kuvvetliydi babasının. Kronik hastalık olan çölyak hastalığını, sarılık hastalığını dahi 2 senasta kesiyordu. Oğlu nedenli başarılı bilmem ama yinede göstermenizde fayda var

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
281
135
43
Şanlıurfa peyamlı köyündeymiş. Yanlız adam yaşlıydı vefat etmiş. Oğluna el vermiş oğlu devam ediyor. Eli çok kuvvetliydi babasının. Kronik hastalık olan çölyak hastalığını, sarılık hastalığını dahi 2 senasta kesiyordu. Oğlu nedenli başarılı bilmem ama yinede göstermenizde fayda var
eyvallah reis ismi varsa gittiğimde söyler bulurum

Gokhandgnc35

Ayakkabıdan su içenler derneği başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,504
14,389
113
Sihir ne ya beni büyülediniz

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,349
1,944
113
Büyü ile dalga geçen insanlari vallahi aklım almıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...