Ciddi olamazsınarkadaşlar bir yakınımın çocuğuna sihir yaptılarda bozabilen yok bildiğiniz sağlam allah rızası için yardımcı olan tanıdığınız varmı.daşdaş geçecekler hiç yazmasın konu ciddi
kardeş dalga geçilmemesini belirttim ama@Malatyali44 dostumuz işinin ehli Arif bir insandir tavsiye ederim. Ücreti biraz yüksektir ama değer
Yok kardeşim ne makarası est. Böyle durumlarla mizah olur mu hiç? Hoca sivilce de bu işlerle uğraşıyor, ek iş olarak kumar takılıyor. Bozamayacağı büyü yok Allah'ın izniylekardeş dalga geçilmemesini belirttim ama
Ciddiyse durum Urfa'da sağlam hoca var bu konuda baya iyi nam salmışarkadaşlar bir yakınımın çocuğuna sihir yaptılarda bozabilen yok bildiğiniz sağlam allah rızası için yardımcı olan tanıdığınız varmı.daşdaş geçecekler hiç yazmasın konu ciddi
kim ustadCiddiyse durum Urfa'da sağlam hoca var bu konuda baya iyi nam salmış
Benim çok ilgilendiğim birşey değil ama istersen hemen öğrenirim kimdir necidir diye. Ben sadece bu konular açıldığında sohbetlerini duyardım hepkim ustad
kardeşim öğrenirsen sana zahmet 50 kişiye götürdüler paralarını alıp iyileştirememişler çocuk bayılıp duruyor iyice zayıfladı herkes var diyor ama çözemiyorBenim çok ilgilendiğim birşey değil ama istersen hemen öğrenirim kimdir necidir diye. Ben sadece bu konular açıldığında sohbetlerini duyardım hep
Şanlıurfa peyamlı köyündeymiş. Yanlız adam yaşlıydı vefat etmiş. Oğluna el vermiş oğlu devam ediyor. Eli çok kuvvetliydi babasının. Kronik hastalık olan çölyak hastalığını, sarılık hastalığını dahi 2 senasta kesiyordu. Oğlu nedenli başarılı bilmem ama yinede göstermenizde fayda varkardeşim öğrenirsen sana zahmet 50 kişiye götürdüler paralarını alıp iyileştirememişler çocuk bayılıp duruyor iyice zayıfladı herkes var diyor ama çözemiyor
eyvallah reis ismi varsa gittiğimde söyler bulurumŞanlıurfa peyamlı köyündeymiş. Yanlız adam yaşlıydı vefat etmiş. Oğluna el vermiş oğlu devam ediyor. Eli çok kuvvetliydi babasının. Kronik hastalık olan çölyak hastalığını, sarılık hastalığını dahi 2 senasta kesiyordu. Oğlu nedenli başarılı bilmem ama yinede göstermenizde fayda var
Öğrenirim yazarım sana. Babası baya iyiydi oğlu için bişey diyemem ama dediğim gibi kaybedecek biseyiniz yok, bı yol masrafınız olacaktıreyvallah reis ismi varsa gittiğimde söyler bulurum
Hangi sehir dostarkadaşlar bir yakınımın çocuğuna sihir yaptılarda bozabilen yok bildiğiniz sağlam allah rızası için yardımcı olan tanıdığınız varmı.daşdaş geçecekler hiç yazmasın konu ciddi