Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti tango35 | Şampiyonlar Ligi Vol 1

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
9.99

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,719
1,624
113
dost doğru söylüyorsun kumarcı adamız bigün bende başka Birgün sende olur. Anlatmaya çalıştığım ben etkinlikci birisi değilim zaten kimseden almadım almam da bazen totalde tatmin eden bi rakamı yakaladığımda içimden geçenlere dağıtım yapmak isterim. Ama en son 3milyon kazanç sağladım onu batırdıktan sonra 50 60 100klar emin ol bana kazanç olarak gözükmüyor. Şekil a ben cash hergün pokerdeyim. 100 200 alırım günlük ertesi gün 200 300 veririm. Yani turnuvadan aldığım 50k benim 2 saatlik oyun param. Keşke 1m üzeri bi kazanç sağlasam bigün de herkesin gönlünü yapsam. Ama herkesin yorganı farklı ayağını ona göre uzatıyor. Kim kimin ne kadar zararda hangi bütçeyle oynadığını bilmiyor. Umarım bu haftasonu 1. 2. Oluruz da güzel dağıtım yaparız
pokerde iyisin takip etmistik ama yüksek paralar geri veriyormussun kötüymüş

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
2,018
113
pokerde iyisin takip etmistik ama yüksek paralar geri veriyormussun kötüymüş
Yüksek kazandım bi ara işte 3milyon onu verdikten sonra maalesef para tutamıyoruz😂 50 100k 5 10k gibi geliyor kanka

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
2,018
113
Sağlık olsun yapacak birşey yok bugün olmaz yarın olur
Ben bu ay 50 k içeri girdim 1 haftadır çekim yok acayip şanssızım bu aralar
Valla kanka biz de aynı bugün 2 alıyorsak ertesi gün 3 veriyoruz. Hedefe bi türlü ulaşamadık tekrar

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
2,018
113
bu yeni ödül düzelemesinde her hafta ufakta olsa millet alcak holigandan
Kanka ufak ödüller cash poker oynayanları sarmıyor işte 😂 ilk 5ten aşağısı kurtarmıyor beni 15 turnuva olduysa toplamda 7sinde ödül aldım geri verdim😂