- 1,828
- 2,018
- 113
Kupon fena bol sans kralEkli dosyayı görüntüle 743742Takipleyenlerden 10kişi bol şans
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 743742Takipleyenlerden 10kişi bol şans
imkanlılara oynuyoruz da ne oluyor kanka az da imkansızları deneyelim 😂Bol sans ama imkansız
Yüzyılın bakosu neresi zorBol sana ama harbi cok zor
Paris yüzyılın bankosu bugün Paris yeneri de eklemiştim özel etkinlikten onu almamış 480k veriyordu normaldeDembeleye de gol bahsi alınmış onu görmedim gecmis olsun dost bir dahaki sefere artik
Liveri kendi evinde hiç bir takım yenemez dost iyiki ole bi hata yapmamışsın ilk maça bakma liver evinde fena takimParis yüzyılın bankosu bugün Paris yeneri de eklemiştim özel etkinlikten onu almamış 480k veriyordu normalde
İyi kötü işleri 5 sene önceydi kanka. Baronlar kimi isterse onlar tur atlar 🤞Liveri kendi evinde hiç bir takım yenemez dost iyimi ole bi hata yapmamışsın ilk maça bakma liver evinde fena takim
Liver rahat turu gecer bro görürsünİyi kötü işleri 5 sene önceydi kanka. Baronlar kimi isterse onlar tur atlar 🤞
Bakacaz kanka çiftli kuponda bayern handicap Paris handikap gelecek birazdanLiver rahat turu gecer bro görürsün
Isallah senin gelsinde gerisinin önemi yok bol sansBakacaz kanka çiftli kuponda bayern handicap Paris handikap gelecek birazdan
Maçı izlediysen kahrolmussundur karşı karşıya çok pozisyon kaçırdı leva bugunEkli dosyayı görüntüle 744083
Ulan lewandowski ayağın kırılır inşallah 170kyı yedin bi gol atamadın
6 saat takip etmistik konuyu pehh beTangocu kardeşim pokerden vurdun parayı atesleyecem dedin diyiş o diyiş