Beni bekle 3 oran havada karada buluruz trafikteyimEkli dosyayı görüntüle 563367
Beyler 10k atacağım. @Novasky yada tahminleri iyi olan arkadaşlar 3 oran lazım bu olmasa da yorum yapabileceğiniz maçlar hangileri yardımcı olursanız teşekkürler
Bi 3 oran lazım neye oynayacağımı şaşırdım 😂 direk çeklere mi bassam diye düşünüyorumbol şans yalnız goncalo ramos ve openda yedek oynayan oyuncular schickte sakatlandı geçen maç yedek başlayabilir üçü de ilk 11 çıkmazsa şaşırmam![]()
Kupon güzelde patrcik schick sakatEkli dosyayı görüntüle 563367
Beyler 10k atacağım. @Novasky yada tahminleri iyi olan arkadaşlar 3 oran lazım bu olmasa da yorum yapabileceğiniz maçlar hangileri yardımcı olursanız teşekkürler
Dostum bence sarı kart tahminlerine yuklenmelisin.son maçlar güzel kart çıkar.Ekli dosyayı görüntüle 563367
Bana sorarsanEkli dosyayı görüntüle 563367
çok riskli olur sen bilirsin yine çeklerin bize şansı tutmuyor 2016'da da berbat halde takıma kaos hakimken bile yendik çekleriBi 3 oran lazım neye oynayacağımı şaşırdım 😂 direk çeklere mi bassam diye düşünüyorum
@Abuzerkömürcü al bu kuponu evine AsarsinBana sorarsan
Türkiye maci Var
Romanya 0.5 üst
Oranlara bakmadim kafana yatarsa