- 5,324
- 2,315
- 113
Bak bakalım ne zamandır buradayım ben gözlükteki mikronları büyütLa olm hasta mısın 1 1 de gelmişsin 2 1 diyosun
Bak bakalım ne zamandır buradayım ben gözlükteki mikronları büyütLa olm hasta mısın 1 1 de gelmişsin 2 1 diyosun
Basıp alaydın paranı kanka niye milletin parasıyla ısmarlama iş peşindesinBak bakalım ne zamandır buradayım ben gözlükteki mikronları büyüt
Real atmasa bari adam ikinciyide kaçıracak hiç yoktanOnu unuttık biz ms 1 alamadını düşünüyorduk
Hayırlı geceler gülümNeyse beyler olan oldu bitti herkese hayırlı geceler iş var uyuyalım moral olmuyor uykusuz kalmayalım.
Real atar kankaReal atmasa bari adam ikinciyide kaçıracak hiç yoktan
Arkadaş 2dir bana saçma sapan cevap veriyosun ama cevap vermicem, lütfen bana bulaşma olur mu? Adam belki bozdurduğu 40k sayesinde 320k yaptı diyorum sen bana ne diyosun.. Neyse.Bozdurmasa 260k buradan zaten alıyordu sen iyimisin?
Tunca 1 maç tutturunca insan kahin olmuyor. Gelmeseydi konudan kaçıp giderdin futbol ne olacağı belli olmuyorBak bakalım ne zamandır buradayım ben gözlükteki mikronları büyüt
Iyi geceler dostNeyse beyler olan oldu bitti herkese hayırlı geceler iş var uyuyalım moral olmuyor uykusuz kalmayalım.
Iptal mıNeyse beyler olan oldu bitti herkese hayırlı geceler iş var uyuyalım moral olmuyor uykusuz kalmayalım.
Hocam allah tabi ki daha çok versin ama baya baya kara geçti o yüzden dedim belki yaptırır diyeKuponu bozdu ama roll yaptirmszku
Gecen güzel olsun Allah rahatlık versin dostNeyse beyler olan oldu bitti herkese hayırlı geceler iş var uyuyalım moral olmuyor uykusuz kalmayalım.
Bazen kadere birakmak lazım DostumŞerefsizler üst yaptılar maci
Ney iptal mi meto git yat uyu vampir olucan ekrana baka baka 😁Iptal mı
Yaptirirsa yaparız dostHocam allah tabi ki daha çok versin ama baya baya kara geçti o yüzden dedim belki yaptırır diye
Hiç bozmamak lazımmış ve 2-1 olunca koyduEkli dosyayı görüntüle 861975
kaçırdık küsüratı basamadım