- 36,141
- 27,004
- 113
Fıo atarsa gelır
Tam üst maçiŞu şekil kadrolar
Hasi UmarimNeyse bi bakmışız 18dk milan 2-0 leao
Aynen fener bı gelsin o zamana baslar yeni bir incelemeye alırızNeyse bi bakmışız 18dk milan 2-0 leao
Öyle güzel bir senaryo olursa tadından yenmez naçizane fikrimi söyleyeyim bende bozulmamasından yanayım çünkü futbol bu yarım saatte üstde olabilir.Neyse bi bakmışız 18dk milan 2-0 leao
Bence matematik şöyle. 100 verse arkadaşa 60 kalıyor. Bunun 5 veya 10unu rolling için harcasa, arkadaş 50-55 k ile mutlu olacak mı, işi görülecek mi? Tabi ki 250k için 100k bozdurmak iç burkucu olur ama her zaman kuponun gelmeme ihtimali de var onu da düşinmek lazım. Benim naçizane fikrim buBu kupon o miktara bozulmaz gelir gelmez bilemeyiz şuanda fener wonlasada 100k diyelim değmez adama göre çünkü 40k basmış örnek 4k basıp 10k almak gibi bunlar öngörü tabi kendisi bilir orasını bozarsada iyi olabilir sonunu bilmedğimiz
Hayalimdeki Milan yapar mı yaparNeyse bi bakmışız 18dk milan 2-0 leao
Sakin bozma dostHaklısın kanka bence de bırakalım ben de gollü maç olacağını düşünüyorum
Geçen ben bizim arkadaş bana sordu milan nolur kg var üst ne oynayım diye dedim ki milan varsa alttır udinese ile oynuyordu iy 0-2 oldu kahkaha attım iptal oldu tabi 2 gol o 2.5 alt almıştı ms 0-3 milan belli olmazHayalimdeki Milan yapar mı yapar
Haydo kim dost Küfürbaz Haydo muHaydo başladı mac goll attiral8m
Vereceği Max 105-110170k 180k arası bozum olursa kurtarır yoksa son maç riske değer