- 1,864
- 2,218
- 113
Fener gelirse 100 110 bandı verir
Fiorentina dan kaynaklı o çok kötü bu sene zor gol atıyorgenel görünüş oranlar alta yönlendiriyor üst bitse bile 2-1 gibi kangren eder adamı
Tercih kendisinin aga bende şahsen fikrimi söyledim sadeceGelmezse daha kötü olur telafisi olmaz. Ama bozarsa en az 3-4 katı kar bırakır. Kardan zararda insana koymaz
Kardeş +9.300 e cikmak istiyorsan sürece güven inanmiş oynamissin ellemeZarar çok bugün eksi 250deyiz
Top sende agaFener gelirse 100 110 bandı verir
Haklısın kanka bence de bırakalım ben de gollü maç olacağını düşünüyorumKardeş +9.300 e cikmak istiyorsan sürece güven inanmiş oynamissin elleme
İhtiyacın varsa boz fener maçından sonra yoksa bozma
Formda olursalar üst olurBozuma bak komedi valla kahkalık dalga geçer gibi milanın oran da 2 tabi ondan fener wonlasa bozum 110 u geçmez heralde o zaman
Son Macı 2 2 bitmişHaklısın kanka bence de bırakalım ben de gollü maç olacağını düşünüyorum
Banada nedense milan iy dan gollü geççek gibi geliyorHaklısın kanka bence de bırakalım ben de gollü maç olacağını düşünüyorum
Fener gelinceHaklısın kanka bence de bırakalım ben de gollü maç olacağını düşünüyorum
Milanın oran yüksek bide lig italya işlerini biliyorlar şaklabanlarRezıllkk