- 5,006
- 1,978
- 113
Hacı ben işin makarasındayım hep metin başkasına mı saracak birazda ben ugrasayim dedim 😂Fener penaltı yazmış katılımdan önce bizden kaçmaz dost
Hacı ben işin makarasındayım hep metin başkasına mı saracak birazda ben ugrasayim dedim 😂Fener penaltı yazmış katılımdan önce bizden kaçmaz dost
Kırıldım dost var dusman var farklı anlarlar kankaBak işte ben şaka yapıyorum be severim ben seni takılıyorum ben şu listede bı seni tanıyorum 😂😂
Patronlar alışveriş listesine bile karşılar. Markete gidince aklımda tutmak zorunda kalıyorum o derece dostSil hemen liste yasak patronlar görmeden
Gördüm dost eline sağlık şeyi diyorum smdi listede var adam listede var diye daha takip etmez bırakırsa diye sordumAttık dost
Son maça bırakmam belki diyorsunFenerden gol gelirse bozuma bakacam iyi çıkarsa bozabiliriz
Kupon sahibi dedi doatKupon kazanmamiş daha, listeler yapılmış doğmamış çocuğa don biçilmiş
Siliyim miSil hemen liste yasak patronlar görmeden
Haklısın abiKupon kazanmamiş daha, listeler yapılmış doğmamış çocuğa don biçilmiş
Sen millete sararken ne güzel demi 😂😂Kırıldım dost var dusman var farklı anlarlar kanka
Don giymiyoruz biz bedofKupon kazanmamiş daha, listeler yapılmış doğmamış çocuğa don biçilmiş
Haklısında dost kurallar var işteGördüm dost eline sağlık şeyi diyorum smdi listede var adam listede var diye daha takip etmez bırakırsa diye sordum