- 42,296
- 41,205
- 113
Eyvallah dost umarım gelir ya sıkıntısız çok güzel rakamlarKatılım kapanmıştır. Liste @JoeQuanqa sende şimdiye kadar takipten
Eyvallah dost umarım gelir ya sıkıntısız çok güzel rakamlarKatılım kapanmıştır. Liste @JoeQuanqa sende şimdiye kadar takipten
İnşallah dost bizdede durum farklı değil yoksa aklımdasın destek atarım sanaKombinenin kuralı bu dostum o maçları bir arada tutmak,bu hafta çok kötüydüm umarım düzelicez dostum
Sizin içinn uygunsa Manu bitene kadar yapayım liste@tango35 katılımı kapat yoksa kan cikar😀 İstersen birimiz tutalım
Uygun degılSizin içinn uygunsa Manu bitene kadar yapayım liste
Kupon kazanır dagitim olursa 10 kisi ağır olursa boleriz yardımcı olunacak durum olursa yardım ederim sana. @tango35 da olur derseTamamdır usta dm den haberleşiriz.
Bırak takibi liste yap senHala fener 2 olamadı pes
Ölmeyip sağ kalanlar ödülü alır@tango35 katılımı kapat yoksa kan cikar😀 İstersen birimiz tutalım
Biliyorum dostum her zaman 🦅😍🙏🏻İnşallah dost bizdede durum farklı değil yoksa aklımdasın destek atarım sana
Şurada uslu uslu dur takibini yap birine sarmadan rahat edemezmisin sen yav ne troll adamsın 😂Uygun degıl
O iş baskasindaSizin içinn uygunsa Manu bitene kadar yapayım liste
Daha 2 mac var tarla derdı basladıŞurada uslu uslu dur takibini yap birine sarmadan rahat edemezmisin sen yav ne troll adamsın 😂