Konu kitlenir birazdan zaten yanar burasıburası karıştı baya işin ucunda mangır olunca![]()
o yapmaz o da sana bırakırBeyler herkese teşekkürler destek veren. Şimdi bu kadar kişi arasından nasıl seçim yapacaz bilmiyorum. Liste çekiliş olayına karar vermesi için sözü @Shellac a bırakıyorum😂
Bak dagitimini yaparim kardesim beni bilen bilir 🙏🙏Beyler herkese teşekkürler destek veren. Şimdi bu kadar kişi arasından nasıl seçim yapacaz bilmiyorum. Liste çekiliş olayına karar vermesi için sözü @Shellac a bırakıyorum😂
belirli kişiler faydalanirBize bu sofradan ekmek çıkmaz dost kurtlar sofrası burasıilk takip edenlerdenim ona rağmen çıkmaz
![]()
Güle güle harca dost ⚡Beyler herkese teşekkürler destek veren. Şimdi bu kadar kişi arasından nasıl seçim yapacaz bilmiyorum. Liste çekiliş olayına karar vermesi için sözü @Shellac a bırakıyorum😂
Sen seç yada biri seçsinBeyler herkese teşekkürler destek veren. Şimdi bu kadar kişi arasından nasıl seçim yapacaz bilmiyorum. Liste çekiliş olayına karar vermesi için sözü @Shellac a bırakıyorum😂
Nasılsın dostumCidden şöyle oranı en son lise yillarimda tutturmusumdur. Arada sırada da geliyordu o zamanlar bu tarz kuponlar, sonradan tekliye sardık o da bizi bitirdi zaten
Bencede çıkmaz Allah rahatlık versin herkeseBize bu sofradan ekmek çıkmaz dost kurtlar sofrası burasıilk takip edenlerdenim ona rağmen çıkmaz
![]()
tebrikler büyük başarıBeyler herkese teşekkürler destek veren. Şimdi bu kadar kişi arasından nasıl seçim yapacaz bilmiyorum. Liste çekiliş olayına karar vermesi için sözü @Shellac a bırakıyorum😂
Takip edenlerden seçilsinBeyler herkese teşekkürler destek veren. Şimdi bu kadar kişi arasından nasıl seçim yapacaz bilmiyorum. Liste çekiliş olayına karar vermesi için sözü @Shellac a bırakıyorum😂
Sana bırakır reisBeyler herkese teşekkürler destek veren. Şimdi bu kadar kişi arasından nasıl seçim yapacaz bilmiyorum. Liste çekiliş olayına karar vermesi için sözü @Shellac a bırakıyorum😂