- 9,331
- 4,166
- 113
Aynı benim totem şimdi oturacan uzun süre kalınca ayakların uyuşucak kalkarken yavaş kalk felç gibi oluyor ayaklar7dk ne mk ben tuvalete gidiyorum uzatma toteminde ordayım gelince inş gol olmaz 😂😂
Aynı benim totem şimdi oturacan uzun süre kalınca ayakların uyuşucak kalkarken yavaş kalk felç gibi oluyor ayaklar7dk ne mk ben tuvalete gidiyorum uzatma toteminde ordayım gelince inş gol olmaz 😂😂
Puhahah😂😂7dk ne mk ben tuvalete gidiyorum uzatma toteminde ordayım gelince inş gol olmaz 😂😂
Umarim sorun olmaZBağlamadım beyler amk valla içimden bi ses bırak böyle dedi buraya kadar gelmiş gelsin aq
He bütçe varsa belki olur dost ama bu riski mesela ben şuan alamam sen de alamazsın 😂 adam almış kazanıyor helal olsunKardo adam 30-50 k basıyordu hep maçlara. Ben de para vurduğumda 100-200 orana 2 k atıyorum. Ama ben 20 maç 1.25 oran yazıyorum 🤣🤣
Ödermi orası da vae tabi kesin inceleme yaparEğer ben olsaydım şuan sitenin bu parayı nasıl ödeyecek diye düşünürdüm
Tbkler şimdiden kardeşimEkli dosyayı görüntüle 870754Ekli dosyayı görüntüle 870755Kupon gelirse talipleyenlerden 20 kişi roll. Kupon bozdur 200kdan yakalayabilirsek de bozarız