- 3,234
- 1,028
- 113
Ya varya 3-0 fener maçı aklıma geldi kral Fenerbahçe maçını izledim inşallah olur dedim bu maçta kazanır dostumuz
Aynen kaderinde varsa gelir boşverBağlamadım beyler amk valla içimden bi ses bırak böyle dedi buraya kadar gelmiş gelsin aq
Akışına bırak, olacağı varsa olur zaten dediğin gibiBağlamadım beyler amk valla içimden bi ses bırak böyle dedi buraya kadar gelmiş gelsin aq
KalsınnBağlamadım beyler amk valla içimden bi ses bırak böyle dedi buraya kadar gelmiş gelsin aq
daha yapcak bisey yok dua edip beklemekten baska buraya kadar gelmis daha da gol flan olmaz insallahBağlamadım beyler amk valla içimden bi ses bırak böyle dedi buraya kadar gelmiş gelsin aq
Süre kalmadi la zatenBağlamadım beyler amk valla içimden bi ses bırak böyle dedi buraya kadar gelmiş gelsin aq
Birak dost kalsın bitti kalmadiBağlamadım beyler amk valla içimden bi ses bırak böyle dedi buraya kadar gelmiş gelsin aq
İnşallah kral sesin yanıltmaz seni 👑👏Bağlamadım beyler amk valla içimden bi ses bırak böyle dedi buraya kadar gelmiş gelsin aq