- 48,743
- 53,285
- 113
burdayım
sımdıye kadar tampa bayda 17 at cıkmıs ılk 900 kusurluk taslak takı atları aynen yazınca kupon mıktarı 100 tl ye dusuyor tjk da 46 tl var bnde sımd ben tampa bay a 46 tl kupon yapayım sonrada sen wıll rogersa yapalım paylastıgımı ıkısıde ortak olsunburdayım
Olurda hala hesaptaki para tjk hesabıma gecmedı arkadas sıkıntımı var bi bilgin varmı ahmetsımdıye kadar tampa bayda 17 at cıkmıs ılk 900 kusurluk taslak takı atları aynen yazınca kupon mıktarı 100 tl ye dusuyor tjk da 46 tl var bnde sımd ben tampa bay a 46 tl kupon yapayım sonrada sen wıll rogersa yapalım paylastıgımı ıkısıde ortak olsun
Ortak oluruz problem Degilsımdıye kadar tampa bayda 17 at cıkmıs ılk 900 kusurluk taslak takı atları aynen yazınca kupon mıktarı 100 tl ye dusuyor tjk da 46 tl var bnde sımd ben tampa bay a 46 tl kupon yapayım sonrada sen wıll rogersa yapalım paylastıgımı ıkısıde ortak olsun
yok ben yatırdım 1 dk da gectı bak hesabına yıne yada bankayı araOlurda hala hesaptaki para tjk hesabıma gecmedı arkadas sıkıntımı var bi bilgin varmı ahmet
1 dakka surmuyordu da ondan dedim arıyayım bankayı da bakalımyok ben yatırdım 1 dk da gectı bak hesabına yıne yada bankayı ara
tkj sıtesıne de cıkıs yap yıne gır1 dakka surmuyordu da ondan dedim arıyayım bankayı da bakalım
Hacı parayı ıade ediceklermiş Sen yap kuponu
ok bklmHacı parayı ıade ediceklermiş Sen yap kuponu
25 tl lık yaptımSen yaptınm mı cıkardın mı kuponu
Bol sans Hacı25 tl lık yaptım
tşkBol sans Hacı
tşkBol şanslar reis