- 17,366
- 27,710
- 113
Kuruyun
Kuruduk 🙂🙂🙂Kuruyun
Bol şans dostKasamiz 2 K şuan kasa basıldı hedef 20 K olunca 2 arkadaşa Roll verilecek.. Seytanimiz bol olsun ..
Altyapı atmazsa burdan en aşağı 2si kazanır 1i iade olurMaçlar bunlar 1 tane risk geldi şuan inslalah kazanırız ya
Teşekkürler dostBol şans dost
Valla buna ayar oluyorum madem vermeyeceksin niye diyorsun kardeşimne haberi ruhu bile yok ortada![]()
Kuponlar gele 500 rol talibim inş kanka bakalım 😅😅Teşekkürler dost
Evet yaw valla 1 maç tehlikede kasa katlasak biraz heddefe 2 kuponda ulascaz insallahHadi maçlarda son12-13 dk
Sessiz sessiz devam
Bol şanslar reis kazanç olsunKasamiz 2 K şuan kasa basıldı hedef 20 K olunca 2 arkadaşa Roll verilecek.. Seytanimiz bol olsun ..
Daha tartışma yok dost yine aynı konuda kesiştik hayırlı gecelerGelmiş gözüyle baktım ben
Umarım gelir güzelliğinizi yaparız heeturlu geçen güzel dağıttık7 dk + 90 ve 11 dk Hayde sessiz sedasız geçelim
Gelcek umarım dostEvet yaw valla 1 maç tehlikede kasa katlasak biraz heddefe 2 kuponda ulascaz insallah
Alt yapı gelmezse diğerleri böyle biter gibi ilk yarı en azından 7k civarina çıkarsın iyi olurEvet yaw valla 1 maç tehlikede kasa katlasak biraz heddefe 2 kuponda ulascaz insallah