- 16,888
- 4,465
- 113
50 beğeni şartı koymuş gelmeden kupon yokKupon da yok galiba di mi la konunun içinde
50 beğeni şartı koymuş gelmeden kupon yokKupon da yok galiba di mi la konunun içinde
La 150şer biz atak arkadaşa da kupon yapsın, belki kasa yok o yüzden bekletiyo50 beğeni şartı koymuş gelmeden kupon yok
Forumda yeni tipler forumun kalitesini gitgide düşürüyor ne günlere kaldıkLa 150şer biz atak arkadaşa da kupon yapsın, belki kasa yok o yüzden bekletiyo
Valla para yok şu an ama öyle bişey yapacaksanız hemen borç bulurumLa 150şer biz atak arkadaşa da kupon yapsın, belki kasa yok o yüzden bekletiyo
🤣 aynen adama kupon parası verip sonra roll takip eder ödül kovalarızValla para yok şu an ama öyle bişey yapacaksanız hemen borç bulurum
Ona laf hariç herşey atarızCaliye laf atanı vs vs
Ne alaka laOna laf hariç herşey atarız
Bilmiyorum öyle diyesim geldiNe alaka la
Kızdırma beniBilmiyorum öyle diyesim geldi
Herkes Bir değilBen 500 roll parasi verirken onu bile az buluyorumbari 1 kisi 500 de de samimi olsun
Ego tatmini bu nerde görsem tanırım 🤣 birde 50 beğeni olmadan başlamazmışBen 500 roll parasi verirken onu bile az buluyorumbari 1 kisi 500 de de samimi olsun
Dayı Nişantaşı'nda ne zaman goruscezBen 500 roll parasi verirken onu bile az buluyorumbari 1 kisi 500 de de samimi olsun
Bu Nişantaşı la boru değilEgo tatmini bu nerde görsem tanırım 🤣 birde 50 beğeni olmadan başlamazmış
Kanka ona mı dedim ben bugün erken başlamışsjn 🤣Bu Nişantaşı la boru değil
Adam dayanamıyor ne yapsınKanka ona mı dedim ben bugün erken başlamışsjn 🤣
Mmkko bebesi sanki youtubede abone kasıyorForumda yeni tipler forumun kalitesini gitgide düşürüyor ne günlere kaldık
La dayı bu manyak mısın senMmkko bebesi sanki youtubede abone kasıyor
Şimdi kufredince beni banliyonuzHaha bu konu ne la prim vermeyin böyle şeylere 3 kişiye 150 verecekmiş 50 beğeni istiyormuş yap kuponunu adam gibi takip edene de atarsın 2-3 bise işte roll parası