Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Talimat Dosyası

qsamiqq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,080
175
63
Arkadaşlar iyi günler sizlere bir sorum olacaktı benim bir dosyam var 17 bin tl ve bugün bana talimat dosyası açılmış uyaptan baktım avukatı da aradım bilgi almak için bana dedi ki alacaklı kişi açmıştır herhangi bir sorun olmaz prosedür gereği dedi geçiştirdi.
Ben araştırdım duruşma olur felan yazıyor ilk defa icralık oldum Ben anlamıyorum bu işlerden bu işleri iyi bilen bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim bir de eve tebliğat gelirmi talimat dosyası açıldığı için

OrcunKopcak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,429
483
83
Arkadaşlar iyi günler sizlere bir sorum olacaktı benim bir dosyam var 17 bin tl ve bugün bana talimat dosyası açılmış uyaptan baktım avukatı da aradım bilgi almak için bana dedi ki alacaklı kişi açmıştır herhangi bir sorun olmaz prosedür gereği dedi geçiştirdi.
Ben araştırdım duruşma olur felan yazıyor ilk defa icralık oldum Ben anlamıyorum bu işlerden bu işleri iyi bilen bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim bir de eve tebliğat gelirmi talimat dosyası açıldığı için
Icra talimat dosyası ise.
Fiziki haciz işlemi için açılır talimat dosyası.
Yada üzerinize kayıtlı taşınmaz var ise kıymet takdiri yapılması için. Bu 2 sebep.

qsamiqq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,080
175
63
Yada üzerinize kayıtlı taşınmaz var ise kıymet takdiri yapılması için. Bu 2 sebep.
İcra talimat dosyası dost yani herhangi bir sorun olurmu maaşa el koyarlar mı

OrcunKopcak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,429
483
83
Fiziki haciz işlemi dediğim, eve hacize geleceklerdir. Evrak kısmında son taleplerden neden açıldığı yazar.

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
1,913
113
Bende de değişik iş dosyasi yazıyor karara çıkmış yazıyor bilgisi olan var mj

ADS0145

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
466
187
43
Git bir itiraz dilekçesi yaz uzar gider

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,839
829
113
İcra talimat dosyası dost yani herhangi bir sorun olurmu maaşa el koyarlar mı
tslimat dosyası açıp ilk etapta eve tespite gelip göz korkutuyorlar anlaşma yoluna gidip sana söz verdirmek için . bunlarda masraf olarak icrana eklenecek tabi.

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
1,913
113
tslimat dosyası açıp ilk etapta eve tespite gelip göz korkutuyorlar anlaşma yoluna gidip sana söz verdirmek için . bunlarda masraf olarak icrana eklenecek tabi.
Dost değişik iş dosyasi nedir peki karara çıkmış nete baktım da bir şey yazmıyor doğru düzgün

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Dostum anlıyorsun sanırım bisey sormak istiyorum bende. Ben gecen yaz trafik kazası geçirdim ama 100 de 100 kusur karşı tarafta , ben değer kaybı diye avukata verdim bana 10.000 tl değer kaybı ödendi ,geçenlerde eve kağıt gelmiş yapılan incelemede aracınıza değer kaybı olmamıştır , hesabıma yatan parayı geri iade etmem istenmiş 7 gün de süre vermiş tabi ben geri iade etmedim avukatı aradim ödemeyin dedi bisey olmaz olursa bizi arayın biz öderiz dedi .. şimdi ben bunu odemedim yasal işleme girer heralde bu sefer daha fazla para benden çıkabilir. Sence bu avukat öderiz dediyse öderler mi ? Bahane üretme durumu olrmu

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,933
370
83
Kardeşim eve icraya gelecekler çok büyük ihtimal talimat ondan yazılır sakın onlar gelince birşey imzalama hapis cezası ver odenmeyen her ay için ayrı ayrı anlaşmaya git ama önden peşin isterler Allah yardımcın olsun çok zor süreçler.

qsamiqq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,080
175
63
Kardeşim eve icraya gelecekler çok büyük ihtimal talimat ondan yazılır sakın onlar gelince birşey imzalama hapis cezası ver odenmeyen her ay için ayrı ayrı anlaşmaya git ama önden peşin isterler Allah yardımcın olsun çok zor süreçler.
Avukatla görüştüm daha işlem yapmamışız denildi bana 14 nisan da 15 bin ödersem kapamayı da kendisi yapacakmış

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,839
829
113
Dost değişik iş dosyasi nedir peki karara çıkmış nete baktım da bir şey yazmıyor doğru düzgün
dostum senin hakkında bir şikayet olmuş. maddi bir konu olabilir. iş dosyası şu şekilde oluyor. karar vermek için seni makhemeye çağırmıyorlar. hakim direk dosya üzerinden karar veriyor . uyap vatandaş portalına gir dosyanın detayını görürsün.

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
1,913
113
dostum senin hakkında bir şikayet olmuş. maddi bir konu olabilir. iş dosyası şu şekilde oluyor. karar vermek için seni makhemeye çağırmıyorlar. hakim direk dosya üzerinden karar veriyor . uyap vatandaş portalına gir dosyanın detayını görürsün.
Şöyle dost icralık bir konu bu. Detaya tıklıyorum bir şey çıkmıyor sadece karar verildi yazıyor

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,839
829
113
Şöyle dost icralık bir konu bu. Detaya tıklıyorum bir şey çıkmıyor sadece karar verildi yazıyor
tamam doğrudur maddi konularda olur. adam seni direk icraya vermemiş. şikayet etmiş. dosya açılmış. uyaptanmı bakıyorsun e devletten mi. uyap ta detay yazar. eğer detay yoksa karar çıkmamıştır. icraya dönüştüyse dosya numarasını alıp icra dairesinden detay alıcaksın oraya ödeme yapacaksın.

pokolsa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
478
222
43
Yaw abi tamam hepimizin borcu varda 17 bin TL yi de ödersin. Çalışan adamsın

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,190
5,561
113
4 tane icra dosyam var
2 yıldır var
Ne bi duruşma oldu ne bisi

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
943
413
63
Bir kredinin taksidini 2 ay da bir ödemek sorun oluşturur mu yoksa takla artırılır mı

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,089
1,793
113
Sknti yapma kardeşim bende icraligim heray maaşımın 4 /1 kesiliyor icraya banka sadece 4/1 el koyabilir