- 78,645
- 50,711
- 113
Adam harcamaktan sıkıldık cano dolar falan harcasak keşkeKaçma dost biz beraber cok adam harcariz
Adam harcamaktan sıkıldık cano dolar falan harcasak keşkeKaçma dost biz beraber cok adam harcariz
ahhshshs yemin ederim aynısını yazdım şimdi senin yorumuda yeni gördümSenden korkulur ben kaçıyorum burdan
Duruma gore bakariz kayip cokKupon ödüllümu zengin kardesim
Yerli mali türkün maliAdam harcamaktan sıkıldık cano dolar falan harcasak keşke
@dostgençlerle yarışamam ağa yaşlanmışım ben tazı gibi takipliyorlar
Bi 50 olursa totemim cok kuvvetlidirDuruma gore bakariz kayip cok
Cano burda işler böyle yürümüyor, konu içerisinde para lafı geçmesin ayrıca para için takip ediyorsan etmeBi 50 olursa totemim cok kuvvetlidir
Forum kuralları söylüyor yani ben söylemiyorum yanlış anlamaBi 50 olursa totemim cok kuvvetlidir
Etiket atarsın konuyu açıncaBurasi kayip @Shellac
Senin icin ederim dostCano burda işler böyle yürümüyor, konu içerisinde para lafı geçmesin ayrıca para için takip ediyorsan etme
Okey broEtiket atarsın konuyu açınca
Kankadsn broya geldik yarın birgün birader de dersin bize akOkey bro
Ter basti beeee hep tek mac hep tek macKankadsn broya geldik yarın birgün birader de dersin bize ak
Universidad Catolica sen bunu 41.5 ust yap bence😎Ter basti beeee hep tek mac hep tek mac
La zaten 2 maç yapıyon tekten ystıyon ben 8 maç yapıyorum tekten yatıyorum şu kardeşin bi rolling yapsa kazandırır ds işte zengin olunca kayıp da çok oluyormuşşşşşşşşTer basti beeee hep tek mac hep tek mac
Hadi bakim aldımUniversidad Catolica sen bunu 41.5 ust yap bence😎