http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Taksicilik Yapan Var Mı?

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,203
5,510
113
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sektöre atılmayı düşünüyorum. Büyüksehirlerde taksicilik yapan var mı yada tecrübesi olan? Bilgi alıyım biraz

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,825
4,014
113
Var dostum ankarada çok yaptık baba mesleği hiç bulaşma pislik iş.
tabiri caizse biraz piç olmak lazım o mesleği yapmak için.
Kendi meslekdaşların la uğraşması ayrı dert , arabanın sorunlarıyla , müşterisi ayrı dert...
Kazanamazsın ayrıca araba sahibinden sana bişey kalmaz.Taksi pahalı millet otobüse biniyor artık

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,203
5,510
113
Var dostum ankarada çok yaptık baba mesleği hiç bulaşma pislik iş.
tabiri caizse biraz piç olmak lazım o mesleği yapmak için.
Kendi meslekdaşların la uğraşması ayrı dert , arabanın sorunlarıyla , müşterisi ayrı dert...
Kazanamazsın ayrıca araba sahibinden sana bişey kalmaz.Taksi pahalı millet otobüse biniyor artık
Öyle mi diyon

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,825
4,014
113
kolay değil yapamazsın.hevesini kırmak gibi olmasın ama bi dene istersen.hak vereceksin.
taksi sahibi seni rahat bırakmıcak en başta sürekli arar sonuçta 1 taksi plakası kaç para.
ardından müşteriler tehlikeli olacak.gasp tehlikesi var.yazık olur sana başka iş bak

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,180
17,956
113
kolay değil yapamazsın.hevesini kırmak gibi olmasın ama bi dene istersen.hak vereceksin.
taksi sahibi seni rahat bırakmıcak en başta sürekli arar sonuçta 1 taksi plakası kaç para.
ardından müşteriler tehlikeli olacak.gasp tehlikesi var.yazık olur sana başka iş bak
Ve böylece bir işe başlamadan daha istifa edildi. Hangi şehir olduğu ve durağın araç sahibi filan çok önemli

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,825
4,014
113
şimdi bi maç takip ediyordum şuna bak eski taksimiz aklıma geldi plakası 6163 dü :( o6 t 6163
1705574891859.png