boşverAynen kaosla beslenn biri bende deqilim ama zorla kaos istiyolarsa karsılıqını verelim ama ne ypalım coluk cocuk işte
Aferim Ersin ersin mutluNush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanınhakkı kötektir . madem burdaydık bizde bırakalım konuyla alakalı![]()
O kdr kücülmeye deqmez deqilmi doqru söylüyorsn bosverelim qün qelir devran dönerboşver
www.instagram.com
Bizde o heyecanda yok dostDm de kırmızı ışık yandı heyecanlandım yazan isme bak Ekrem
la o olsa nolur ekrem ne yazcak sanki 😀Bizde o heyecanda yok dost![]()
Timsah yürüşü için marşBursadan gol haberi mi var 2-2 mi @Taiffa
Dur a dıyek heyecanlanBizde o heyecanda yok dost![]()
Sana uyuz oldum az önce canım sıkıldı sana mı sarsam suanTimsah yürüşü için marş
la niye gene noldu sende iyice beni anç sandım ben o değilimSana uyuz oldum az önce canım sıkıldı sana mı sarsam suan
Sarmayin lutfen artik bbirbirinizeSana uyuz oldum az önce canım sıkıldı sana mı sarsam suan
ahahahahDm de kırmızı ışık yandı heyecanlandım yazan isme bak Ekrem
Şu mesajından dolayı tam unutmuştum yine hatırlattınAferim Ersin ersin mutlu
kafayı bozdu ANÇ ı elime bi geçirirsemSarmayin lutfen artik bbirbirinize![]()
hahahaha ulaa az tahmin ettim haŞu mesajından dolayı tam unutmuştum yine hatırlattın
Üstüne gelen şutu altı pasa sektirdi 5. Yiyoduk az daha ya insan biraz hazır olur altyapıdan yetişmişsin yıllarca bu takimdn ekmek yemişsin yedeğe çekildi diye kilo almış mal aynı malhahahaha ulaa az tahmin ettim ha