- 5,418
- 2,292
- 113
Kardes 60 liralik daha oyna bence. Eger 600 olursa dağıt olmazsa da 500 liranı koy cebine. Bos ver cekilisi dagitimi falan. Öğrenci adamsın. Parana goz dikmeyelim560 oldu bakiye. napıyım çekiyimmi. 600 yapıp 5 kişiye 20 mi yapayım
Kardes 60 liralik daha oyna bence. Eger 600 olursa dağıt olmazsa da 500 liranı koy cebine. Bos ver cekilisi dagitimi falan. Öğrenci adamsın. Parana goz dikmeyelim560 oldu bakiye. napıyım çekiyimmi. 600 yapıp 5 kişiye 20 mi yapayım
Kımse bısı demez dost sec at ıstedıklerıneyav aynen roll olunca istediğim kişilere vermem gerekiyor. nasıl yapsam bilemedim
büyüküm zaten çok600 5 kisiye 20 iyi olur ama kaybedersen falan rahatsiz olurum ogrenciyim dedin bennseni buyuk saniyordum
Dost kimi istiyorsan seçebilirsinyav aynen roll olunca istediğim kişilere vermem gerekiyor. nasıl yapsam bilemedim
Benı mı reıs600 5 kisiye 20 iyi olur ama kaybedersen falan rahatsiz olurum ogrenciyim dedin bennseni buyuk saniyordum
Yok rollde degisik galiba bu beklemede oldugu icin kendin secip.atabilirsin.ama konu icinde para muhabbeti yapma kiziyorlar kendin dm at kime atcaksan al paparasini gonderyav aynen roll olunca istediğim kişilere vermem gerekiyor. nasıl yapsam bilemedim
Yok la senin msjimi alintilamisim ben tahtaliyi diyom 😁😁Benı mı reıs
Dun bende beklemede actım roll gıbı gıttım sıkıntı olmuoYok rollde degisik galiba bu beklemede oldugu icin kendin secip.atabilirsin.ama konu icinde para muhabbeti yapma kiziyorlar kendin dm at kime atcaksan al paparasini gonder
aynen aga bursunla oynadib sonuçta kim ne diyebilirbüyüküm zaten çok
Beynım yandı yenı uyanınca anlamada sorunum oluoYok la senin msjimi alintilamisim ben tahtaliyi diyom 😁😁
Bana devretmıssın sankı hakkını dostDost kimi istiyorsan seçebilirsin
La ogrenciyim diyen kimdi yasin kac seninbüyüküm zaten çok
Gönlünden kim geçiyorsa yaz buraya gonderelim paparalri.büyüküm zaten çok
Bendede sorun var suan hepimiz delirdik 😁😁Beynım yandı yenı uyanınca anlamada sorunum oluo![]()
bende nobetteyim uykusuz kaldik yine hastalara baktik girdik bu geldidimdirek karsima hemen tikladikBeynım yandı yenı uyanınca anlamada sorunum oluo![]()
Canın sağolsun dost sigara alacaktım eğer çıksaydı almam olur biterBana devretmıssın sankı hakkını dost![]()
büyük ogrenciLa ogrenciyim diyen kimdi yasin kac senin
Ciddi misinpumabet bütün parayı sıfırladı 100 yaptı bakiyeyi bune ya