- 42,718
- 12,609
- 113
Adama dm yagıyoduracun beyin adadan elenen kişiyi açıklamasını bekler gibi bekliyoruz![]()
Adama dm yagıyoduracun beyin adadan elenen kişiyi açıklamasını bekler gibi bekliyoruz![]()
5 daldan sonra kotik stoğum sağlam atık ve dönüşümleri ayırdımKotikleri tekrar iç 😂
Ana yokum6 kişiye yazdım. gören hızlıca yazsın göndertiyim paralarını arkadaştan
Hahaha5 daldan sonra kotik stoğum sağlam atık ve dönüşümleri ayırdım![]()
ula seninki ayrı bekle:dAna yokumcanın saolsun
32672 mesaj kolay değil recep usta unutulmazssın senAna yokumcanın saolsun
konuda birini gördüm adam üye olalı 2 hafta olmamış benim kadar mesajı var32672 mesaj kolay değil recep usta unutulmazssın sen![]()
Sana nasıl yazmaz en çok sinerji yapan sendin ayıp etmiş vallaAna yokumcanın saolsun
ona zaten atıcağımı dedim dm den, yanlış anlaşılma olmasın o banko32672 mesaj kolay değil recep usta unutulmazssın sen![]()
@Recebb beğendinmi yaptığınıSana nasıl yazmaz en çok sinerji yapan sendin ayıp etmiş valla
kim kanka o ben seneler oldu 1400 helal valla onakonuda birini gördüm adam üye olalı 2 hafta olmamış benim kadar mesajı var![]()
demrek galibakim kanka o ben seneler oldu 1400 helal valla ona![]()
Odul ıcın takıp etmedım zaten yazmıstıSana nasıl yazmaz en çok sinerji yapan sendin ayıp etmiş valla
Dost senin adına üzülmüştüm beni niye kandırıyonOdul ıcın takıp etmedım zaten yazmıstı![]()
bunun şerefıne 5 dal olan sigaramdan 1 dal yakarımona zaten atıcağımı dedim dm den, yanlış anlaşılma olmasın o banko![]()