Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti tahir1603 / UCL FINAL

Kupon Miktarı
1150
Kupon Oranı
3.05

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,586
9,905
113
Buraya kadar şans eseri geldikleri son 2 maçtır belliydi zaten Salzburg maçında 2 şut 2 side gol oranlar yanıltmasın ama bu maç nezdinde 3 oran Trabzon için mucize en az 5-6 açılırdı normal grup maçı olsa Barcelona cidden top oynuyor

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,187
4,363
113
Buraya kadar şans eseri geldikleri son 2 maçtır belliydi zaten Salzburg maçında 2 şut 2 side gol oranlar yanıltmasın ama bu maç nezdinde 3 oran Trabzon için mucize en az 5-6 açılırdı normal grup maçı olsa Barcelona cidden top oynuyor
Kesinlikle katılıyorum yarı final De 2 kere geldik o da toplu değil bireysel yetenekle 2 gol attık ama Türk ruhu elim gitmedi üste falan sağlık olsun

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,441
3,481
113
Çeyrek finale çıksa sans dersin yarı finale çıksa kader dersin ama adamlar finale çıktılar bu sans degil başarıdır hocam

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,187
4,363
113
Çeyrek finale çıksa sans dersin yarı finale çıksa kader dersin ama adamlar finale çıktılar bu sans degil başarıdır hocam
Maçların hepsini izledim kesinlikle başarı ama bügun gösterdi ki çok pasif kaldık hiç organize atak yok birazda bireysel yetenekle gelinmiş olduğunu düşünüyorum

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,441
3,481
113
Maçların hepsini izledim kesinlikle başarı ama bügun gösterdi ki çok pasif kaldık hiç organize atak yok birazda bireysel yetenekle gelinmiş olduğunu düşünüyorum
Bana gore finale çıkması bile bir mucize turkiyede altyapı artik yok diyebilirz

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,187
4,363
113
Bende öyle düşünüyorum bu ilk ve uzun süre son gibiydi
Fenerbahçe- Galatasaray- Beşiktaş keşke böyle gençlik liglerinde yarı final de falan karsilassa o kadar istedim ki Avrupa liginde Galatasaray- Fenerbahçe yarı finalde oynasın ama hayal gibi bi süre daha

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,586
9,905
113
Yok dost yine şans bunun finalle alakası yok a.madrid taktiği uyguladılar her maç defans yaparak aldılar kaleci bayağı iyidi bu maça kadar zaten başarı olsa seneyede görürüz ama şans ki seneye çeyrek final zor bunu arada bir her takım yapabiliyor. Leicester , Başakşehir gibi kuluplerin 100 yılda bir şampiyon olması gibi bir şey işte geldi geçti alsak iyi olurdu da olmadı