- 10,210
- 8,812
- 113
Bol şans kardo
Eyvallah agaBol şans kardo
Kuponlarimiz nerde kardeşim bide 2k bana 1k Mehmete olacaktı onuda duzelt bi zahmet puaha
Kanka bu hatayı yapacağını biliyordum senin 😂😂Maçlar da ortak gelirde ortak Ekli dosyayı görüntüle 905789
10k olsaydı öyleymiş BDDK düzenleme getirdi ahdhhdKuponlarimiz nerde kardeşim bide 2k bana 1k Mehmete olacaktı onuda duzelt bi zahmet puaha
Yanlış oynamis puahahKanka bu hatayı yapacağını biliyordum senin 😂😂
NapmisimKanka bu hatayı yapacağını biliyordum senin 😂😂
Vallahi biliyordum söylicektim söylemedim 😂😂Yanlış oynamis puahah
Bence bu daha güzel oldu bu şekilde de gelir isimiz yoktu bide detroitin 126 saysini beklicektik puahaVallahi biliyordum söylicektim söylemedim 😂😂
2 kere kontrol ettim bide haDetroit ev sahibi 125.5 üsttü kanka. Neyse nasip gelirse böyle gelsin 😂
Böyle gelir 2.5kyı maç sonu ev sahibi üste gireriz 5 yaparız çekeriz 😂😂Bence bu daha güzel oldu bu şekilde de gelir isimiz yoktu bide detroitin 126 saysini beklicektik puaha
Tahir şimdi 2 kuponu atsin onun ki banko gelirBöyle gelir 2.5kyı maç sonu ev sahibi üste gireriz 5 yaparız çekeriz 😂😂
Bişey olmaz la nolacak ama ilk yarı 125 sayıda biterse ms detroit 130 atarsa erhanla üstüne çullanırız söyliyim 😂😂😂2 kere kontrol ettim bide ha
Gelirse tahir kendi payını senlen bölüsecek dost rahat olBol şans diliyorum kazanç belli zaten kolay gelsin
Bide simdi gider 2 kuponu da bu maçlardan birini katar direk poku yeriz puahaBişey olmaz la nolacak ama ilk yarı 125 sayıda biterse ms detroit 130 atarsa erhanla üstüne çullanırız söyliyim 😂😂😂
İptal oluyor demi öyle 😂Bide simdi gider 2 kuponu da bu maçlardan birini katar direk poku yeriz puaha
Bol bol şanslar