- 11,056
- 4,436
- 113
Çok iyi tebriklerBaşarılar FenerbahçeEkli dosyayı görüntüle 790462
Çok iyi tebriklerBaşarılar FenerbahçeEkli dosyayı görüntüle 790462
Kazandı adamBOL ŞANS bro
Snn djdndndndn sb bıkmadınız mı şu elinkiyle gerdeğe girmeye benim kendi takımım varken fenerin en yakın rakibini desteklemem bukalemunluga gerek yokHaydi monacommm
biliyorum dost o mesaja yazmadım gece nba falan oynarım dedi ona yazdımKazandı adam![]()
Ssssstt.sessizlik.bu bir totemdir.... Avrupa'da birizzz hakaret küfre yer yok.....Snn djdndndndn sb bıkmadınız mı şu elinkiyle gerdeğe girmeye benim kendi takımım varken fenerin en yakın rakibini desteklemem bukalemunluga gerek yok
Futbolda kötü evet fakat diğer branşlarda bak neler neler oluyor ki olimpiyatlara bir ton sporcu gönderildi bunlar Türkiye adına gitti bunları unutmayınSsssstt.sessizlik.bu bir totemdir.... Avrupa'da birizzz hakaret küfre yer yok.....
Bol şansBaşarılar FenerbahçeEkli dosyayı görüntüle 790462
Futbolda da aynı yabancı ağırlıklı değil yabancı takım gibiyiz1 tane Turk basketci 1 saniye bile girmedi sahaya
Tarık var sırptan bozma bir de sertaç var zaten Türk olarak hani dolu dolu Türk oyuncu yok zaten takımda1 tane Turk basketci 1 saniye bile girmedi sahaya
Ayrıca yabancılar olmasa futbolda da özellikle kimse bi SKM yapamaz öyle 3. Dünya ülkesi falan gibi 3 takım Avrupa'ya gider onlar da eleme ile futboldan bahsediyorum1 tane Turk basketci 1 saniye bile girmedi sahaya
Futbolda da ali koç acun varken basari gelmezFutbolda kötü evet fakat diğer branşlarda bak neler neler oluyor ki olimpiyatlara bir ton sporcu gönderildi bunlar Türkiye adına gitti bunları unutmayın
Bütün spor Kulübü'nün sahibi oluyorlar biliyorsun sanırım bunun temelini atan aziz yıldırım oldu şimdi o olsa böyle olmazdı gs maks 22 de kalırdı şampiyonluk adam neleri neleri getiriyorduFutbolda da ali koç acun varken basari gelmez
Allah tan ali koç sadece futbola yoğunlaşıyorBütün spor Kulübü'nün sahibi oluyorlar biliyorsun sanırım bunun temelini atan aziz yıldırım oldu şimdi o olsa böyle olmazdı gs maks 22 de kalırdı şampiyonluk adam neleri neleri getiriyordu