- 50,573
- 23,804
- 113
Won olmus 250 at da 15 20 dakikaya geri atayım@Daimon won burası reis
Won olmus 250 at da 15 20 dakikaya geri atayım@Daimon won burası reis
Sürmez o kadar4 saat sonra sıfırlanacaksin farkındasın dimi
Gelir şimdi@Shellac won burası reis
Sen mac diycen ben yorum yapacamDayanamadım varmi başka gelmez dediğin zengin olalım
Çekim mi yapicanWon olmus 250 at da 15 20 dakikaya geri atayım
EvetÇekim mi yapican
Yaw sen bi varsin bi yoksun bittimi cezan
Bitti Kral denetimdeyim dışarıdaYaw sen bi varsin bi yoksun bittimi cezan
Tamam kanka halledelimVay dan 500'lü yatırmadan çekim verdim 250'ye sabitledi 250 yatırıp 500 çekimli zaten deEkli dosyayı görüntüle 761926
Tahir zengin adamsin muro ya at o sana geri iade eder etmezsen cani saolsunÇekim mi yapican
Ee gecmis olsun o zaman Allah düşürmesin bir dahaBitti Kral denetimdeyim dışarıda
Adamsın işin gücün rast gitsin dm'den yazıyorum 15-20 dakikaya da dönerim zaten hemenTamam kanka halledelim
Iade edeceğim dedim ya ederim ben daha geri dönüşü yok ağızdan çıktı o sözTahir zengin adamsin muro ya at o sana geri iade eder etmezsen cani saolsun
Tahir zengin adamsin muro ya at o sana geri iade eder etmezsen cani saolsun
Bsg kardeşim adamla benim arama girme gagsgsTahir zengin adamsin muro ya at o sana geri iade eder etmezsen cani saolsun
Pardon özür dilerim abi bi daha olmaz ben aradan çekiliyorum kupon yap gonder bana senBsg kardeşim adamla benim arama girme gagsgs
Biliyorum dostIade edeceğim dedim ya ederim ben daha geri dönüşü yok ağızdan çıktı o söz
Bu Forum'da çok Çoluk çocuk var o yüzden milleti aklı sıra kandırmaya çalışıyorlar kendini Kurnaz zannediyorlar da ben yemem Kül yutmazBiliyorum dost
Futbol korkuttu bakalım biPardon özür dilerim abi bi daha olmaz ben aradan çekiliyorum kupon yap gonder bana sen
Valla harbiden kac ay öncesine kadar forum çok güzeldi ama suan yavaş yavaş hafif bozulmalar olmaya başladı isallah eski forum yine geri gelirBu Forum'da çok Çoluk çocuk var o yüzden milleti aklı sıra kandırmaya çalışıyorlar kendini Kurnaz zannediyorlar da ben yemem Kül yutmaz