Sürücü olarak calısmak istiyorum da. Şehir içi yapacağım.Dostum uzun yol yapacaksan çok zararlı fiyat konusundan
Bu tag yasak degilmi dostlar, taksiciler ne kazancak ozaman
Yasak normalde bizim bi abi 40 bin ceza yedi ama şirket martı karşılıyomuşBu tag yasak degilmi dostlar, taksiciler ne kazancak ozaman
zaman zaman tag kullanıyorum şehir içinde daha uygun olması nedeniyle, martı artık ceza yendiği zaman karşılamıyormuş duyduğum kadarıyla.Yasak normalde bizim bi abi 40 bin ceza yedi ama şirket martı karşılıyomuş
Sivaslı olarak söylüyorum martı tag yapan kardeşlerim kazandığınız para helali hoş olsunVergi yok birşey taksici arkadaşlara yazık günah
Valla benim duyduğum olay 2 3 ay oldu işte trafik çevirmiş çapraz sorgu yapmış yolcuyla selamın aleyküm 40 binzaman zaman tag kullanıyorum şehir içinde daha uygun olması nedeniyle, martı artık ceza yendiği zaman karşılamıyormuş duyduğum kadarıyla.
Sivaslı abim hemşerim abim zaten milleti dolandırarak ödedikleri verginin acısını çıkarıyorlarBen demiyorum kazandıkları para haram diye ama taksici arkadaşlarada yazık günah o kadar vergi sigorta onu demek istiyorum ben
Kral onlar boo.. kazansin yolu begenmez malsahibi şöförü kanını emer taksi plakasin yuzde 90 sirketlerin elinde adamlar tam mafyaBu tag yasak degilmi dostlar, taksiciler ne kazancak ozaman
adam zaten vergi vermem demiyor ki adamın önünü kapatiyorlar paylaşımlı yolculuk yasal olsa adam zaten vergisini vericek ama taksi mafyası tekel kalmak istiyorBen demiyorum kazandıkları para haram diye ama taksici arkadaşlarada yazık günah o kadar vergi sigorta onu demek istiyorum ben