- 34
- 7
- 8
Kusura bakma
Efendim krall
@gecesiyah napsak tek maca kaldık 2 saat var bozssakmı kuponu dostEfendim krall
Kazanc iyise riske gerek yok dost bozdur koy cebine@gecesiyah napsak tek maca kaldık 2 saat var bozssakmı kuponu dost
Bakarım kanka burdaki arkadaşlara ayıp olur o kadar takip ettiler 2 kisiyeKazanc iyise riske gerek yok dost bozdur koy cebine
ya kardeş kasana bak boşver. maksat gece muhabbeti kimseyi düşünme. başka roll açarsın onu takip ederiz bas geççBakarım kanka burdaki arkadaşlara ayıp olur o kadar takip ettiler 2 kisiye
Ama guabrina su takima ilk yarida atamayacaksanayip olur 1 atmis 7 yemis sende sansin bekle ya soz vemrissin gelirse paylasim yaparsinBakarım kanka burdaki arkadaşlara ayıp olur o kadar takip ettiler 2 kisiye
Bakıcam güzel veriyorsa bozcam sana vercem rol yaparsaın harçlık bide @gecesiyah adana dürüm ucreti verelim bakıyorum kac veriyor bozdurmayaya kardeş kasana bak boşver. maksat gece muhabbeti kimseyi düşünme. başka roll açarsın onu takip ederiz bas geçç![]()
Kesene bereket dostumBakıcam güzel veriyorsa bozcam sana vercem rol yaparsaın harçlık bide @gecesiyah adana dürüm ucreti verelim bakıyorum kac veriyor bozdurmaya
Banada sigara parasıBakıcam güzel veriyorsa bozcam sana vercem rol yaparsaın harçlık bide @gecesiyah adana dürüm ucreti verelim bakıyorum kac veriyor bozdurmaya
Tamam parlımentBanada sigara parası![]()
gelir gelir . ilk 20 dk da ev atarrBozdurma kullanılmıyor @gecesiyah bekyecez mac başlamasını yapcak birsey yok
Evin orani baya dusmus kral gelir bu 💥 💥 yaparsin 😅😅😅Bozdurma kullanılmıyor @gecesiyah bekyecez mac başlamasını yapcak birsey yok
Bolşans dostumBozdurma kullanılmıyor @gecesiyah bekyecez mac başlamasını yapcak birsey yok
Marlboro touch blue. Daha ucuz 5 tlTamam parlıment
Birsey olmaz 5 tl yarın holiganbet ozel oran acar Beşiktaş maçına atarsın anında havale ile 3 5 fazla atarım 10Marlboro touch blue. Daha ucuz 5 tl![]()
Hahhah 😂😂😂yapay zekayla en son kavga ettim sen kiev macına neden 1 oynuyon butun kuponlarda diye ( toto maçlarını yapay zekaya yaptırıyorum). 14 kuponun tamamında 1 oynamış diye sikerim senin yapacağın işi dedim kendim yaptım kuponları kiev maçı 1-2 maç daha onun dedikleri tuttu benimkiler yattı haha