Metz atar gibi ama sen bilirsin dostum nasıl düşünüyorsan onu yap70 kadar gelmezse bozayım zaten zarardayım jojobet sitesinde 4 k arkadaşlar
Metz atar gibi ama sen bilirsin dostum nasıl düşünüyorsan onu yap70 kadar gelmezse bozayım zaten zarardayım jojobet sitesinde 4 k arkadaşlar
Metz atar gibi ama sen bilirsin dostum nasıl düşünüyorsan onu yap
@tadic bozdunmu dostaga suan boz kac verıyorr
3100 veriyoraga suan boz kac verıyorr
200 tlye veriyorsa boz gitsin inanmıyorsan3100 veriyor
Simdi 3 k veriyor bozuyorum gercektrn atmaz inşallah başka güzel kuponlar yaparım gelir onlar@tadic bozdunmu dost
Aynen öyleSimdi 3 k veriyor bozuyorum gercektrn atmaz inşallah başka güzel kuponlar yaparım gelir onlar
Uzuldum dost sağlık olsun
Eyvallah dostumUzuldum dost sağlık olsun
Bazen öyle oluyor işte bence beklemek en mantıklısı ama paran yoksa hiç bulaşmayacaksın iyi para veriyorsa boz
Lyon attıUzuldum dost sağlık olsun
Metz artık yuklenmez kontrollü oynar lyon dost artıkLyon attı
Haklısın aslında ihtiyaç da yoktu ama maça baktım duvara karşı oynuyor gibiydi StuttgartBazen öyle oluyor işte bence beklemek en mantıklısı ama paran yoksa hiç bulaşmayacaksın iyi para veriyorsa boz
Bol şans dost son 2 maçta gelir inşSelamın aleyküm arkadaşlar son 2 mac kaldı 6 maçtan digeri garanti gelir diye dusunuyorum barca macı 6 korner gelir biliyorum ondan sorun yok diger mac beni korkutuyor gelirse burda 2 kisiye Rolling yaptırcam