Bol şans maç neSelamın aleyküm arkadaşlar son 2 mac kaldı 6 maçtan digeri garanti gelir diye dusunuyorum barca macı 6 korner gelir biliyorum ondan sorun yok diger mac beni korkutuyor gelirse burda 2 kisiye Rolling yaptırcam
Bol şanslarSelamın aleyküm arkadaşlar son 2 mac kaldı 6 maçtan digeri garanti gelir diye dusunuyorum barca macı 6 korner gelir biliyorum ondan sorun yok diger mac beni korkutuyor gelirse burda 2 kisiye Rolling yaptırcam
Bosver nazar değmesin dost 200 tl ye 15 k gelcek supriz yaptımBol şans maç ne
Bol sanslarSelamın aleyküm arkadaşlar son 2 mac kaldı 6 maçtan digeri garanti gelir diye dusunuyorum barca macı 6 korner gelir biliyorum ondan sorun yok diger mac beni korkutuyor gelirse burda 2 kisiye Rolling yaptırcam
Bol şans brocan inşallah gelir kazanırsın 🙌🤞🏽🤞🏽Selamın aleyküm arkadaşlar son 2 mac kaldı 6 maçtan digeri garanti gelir diye dusunuyorum barca macı 6 korner gelir biliyorum ondan sorun yok diger mac beni korkutuyor gelirse burda 2 kisiye Rolling yaptırcam
Harika oranmış broBosver nazar değmesin dost 200 tl ye 15 k gelcek supriz yaptım
İnşallahBol şans brocan inşallah gelir kazanırsın 🙌🤞🏽🤞🏽
Mılan mıSelamın aleyküm arkadaşlar son 2 mac kaldı 6 maçtan digeri garanti gelir diye dusunuyorum barca macı 6 korner gelir biliyorum ondan sorun yok diger mac beni korkutuyor gelirse burda 2 kisiye Rolling yaptırcam
Tek dostum @tadic bol şansSelamın aleyküm arkadaşlar son 2 mac kaldı 6 maçtan digeri garanti gelir diye dusunuyorum barca macı 6 korner gelir biliyorum ondan sorun yok diger mac beni korkutuyor gelirse burda 2 kisiye Rolling yaptırcam
Hadı bakalım kısmetınde varsa gelırHersey metz golüne bakıyor hadi dostlar getirelim
Aleyküm selam ağam tutarsa sağlam oran dostSelamın aleyküm arkadaşlar son 2 mac kaldı 6 maçtan digeri garanti gelir diye dusunuyorum barca macı 6 korner gelir biliyorum ondan sorun yok diger mac beni korkutuyor gelirse burda 2 kisiye Rolling yaptırcam
😂😂😂😂Aleyküm selam ağam tutarsa sağlam oran dost