- 43,424
- 7,839
- 113
Yanlış anlama o manada demedim kankaKendi rollunu açabilirsin dostum
Yanlış anlama o manada demedim kankaKendi rollunu açabilirsin dostum
dostum naptınKendi rollunu açabilirsin dostum
Rol parası verirsen acar kanka ayıp ediyorsun puahahKendi rollunu açabilirsin dostum
Ahmet bugün forum dan ne çekiyorsun be kankaSeviyorum seni no problem @BySwigger
En azından birileri gibi kaçmıyom knka 😂Rol parası verirsen acar kanka ayıp ediyorsun puahah
Millet rol açacam diyip kaçıyo awAhmet bugün forum dan ne çekiyorsun be kanka
Bol şans diliyorum dostumDenemediğimiz yok kalmadı bı de voleybol 🏐 alalım. 25-20 lazım bol şans Ekli dosyayı görüntüle 816038
Benim tartışıp beraber ban yediğim lavuk tunca54@Erhan2121 tunca, aces mıydı neydi rol açacam diyip uzadılar![]()
Mülayim e yalan söylemişlerdi dimi onlarBenim tartışıp beraber ban yediğim lavuk tunca54
Onların adını bile anma kanka@Erhan2121 tunca, aces mıydı neydi rol açacam diyip uzadılar![]()
Sen niye tartıştın onunla knkaBenim tartışıp beraber ban yediğim lavuk tunca54
Roll açmadı mülayime hakaret etti bide üstüne salak herif jenndndSen niye tartıştın onunla knka
Vay eşek vay mulayim e niye hakaret etmişRoll açmadı mülayime hakaret etti bide üstüne salak herif jenndnd
Adam hem para atıyo hemde hakaret yiyo awVay eşek vay mulayim e niye hakaret etmiş
ALLAH hidayet versin onlara valla ayiptirAdam hem para atıyo hemde hakaret yiyo aw