- 17,489
- 8,270
- 113
aynen en iyisi ondan dedimŞimdilik stop 800 5k oldu daha ne
aynen en iyisi ondan dedimŞimdilik stop 800 5k oldu daha ne
Kesene bereket kazanan arkadaşlara bol şanslarŞimdilik sonlandiralim. Çekim verdim. Sonrasında @Hamzaxaslan @Hyper28 @Marley15 konuya ilk gelen ve ilk adımdan takip eden 3 kişi 250 şer sallarim yarım saat bı işim var. Gelince yapicam gonderimleri. İlerleyen saatlerde devam edebiliriz
kesene bereket sonunda çekim yapabilecem sabahtır bu anı bekliyorumŞimdilik sonlandiralim. Çekim verdim. Sonrasında @Hamzaxaslan @Hyper28 @Marley15 konuya ilk gelen ve ilk adımdan takip eden 3 kişi 250 şer sallarim yarım saat bı işim var. Gelince yapicam gonderimleri. İlerleyen saatlerde devam edebiliriz
kesene bereket knka kazanan arkadaşlara tebriklerŞimdilik sonlandiralim. Çekim verdim. Sonrasında @Hamzaxaslan @Hyper28 @Marley15 konuya ilk gelen ve ilk adımdan takip eden 3 kişi 250 şer sallarim yarım saat bı işim var. Gelince yapicam gonderimleri. İlerleyen saatlerde devam edebiliriz
Birazdan başlayacağım750₺ ile yeniden başlayalım. Bol şans ⚽🏀🏓
Bol şans reis750₺ ile yeniden başlayalım. Bol şans ⚽🏀🏓
Bol şanslar sponsor olur musun bende rolling yapayım750₺ ile yeniden başlayalım. Bol şans ⚽🏀🏓
BekliyoruzBirazdan başlayacağım
Dost sifirlandim bende. Malesef. Yukselirsek belki az önce çektiğim para var başka yok..Bol şanslar sponsor olur musun bende rolling yapayım![]()
Bol bol şanslar dostDost sifirlandim bende. Malesef. Yukselirsek belki az önce çektiğim para var başka yok..
getirelimmm1 🏓 bol şans Ekli dosyayı görüntüle 811200