- 5,450
- 5,586
- 113
yes wonnnn 2 tane 3lük kaçırdılar kılı kılına geldi tebrikler dost @BySwigger
Yanlis anlamayin dostlar zaten bu sozden sonra odul beklemeden meraktan takip edecem ödül kabul etmeyecemAcelen ne dost. Forumu asgari ücrete bağladın valla helal olsun iyi ekmeğini yiyorsun
La senin hiç çevren yokmu.az dışarı çık sosyalles biraz.7/24 burda rol kovaliyosun.her rolde seni görmek artık baydı sinoooo😂la manitandami yok onla takıl git.Yarina kadar ödül alir miyiz uggg
Ula allahtan 2 gun girip 2 gun girmiyoz bu ne beLa senin hiç çevren yokmu.az dışarı çık sosyalles biraz.7/24 burda rol kovaliyosun.her rolde seni görmek artık baydı sinoooo😂la manitandami yok onla takıl git.
Az sosyalles beynin uyusur amk.veya git çalışş.
Bak yanlış anlama ama cidden sonun hiç iyi deil senin
Manitalari parayla buluypm önce paraLa senin hiç çevren yokmu.az dışarı çık sosyalles biraz.7/24 burda rol kovaliyosun.her rolde seni görmek artık baydı sinoooo😂la manitandami yok onla takıl git.
Az sosyalles beynin uyusur amk.veya git çalışş.
Bak yanlış anlama ama cidden sonun hiç iyi deil senin
Ben istemiyom insalllah gelirTek adım 🏀 Gelirse çekim @sinansrml63 @Marley15 @AllanSaintMaximin 250şer sonra rolle devam başka siteden Ekli dosyayı görüntüle 809797
La hergun burdasın gece gündüz😀Ula allahtan 2 gun girip 2 gun girmiyoz bu ne be
Ben alsam senin yerineBen istemiyom insalllah gelir
2 dk da 3 sayı attı dep, biraz hızlanmalıTek adım 🏀 Gelirse çekim @sinansrml63 @Marley15 @AllanSaintMaximin 250şer sonra rolle devam başka siteden Ekli dosyayı görüntüle 809797
Hadi bol şansTek adım 🏀 Gelirse çekim @sinansrml63 @Marley15 @AllanSaintMaximin 250şer sonra rolle devam başka siteden Ekli dosyayı görüntüle 809797
Bol şans dostTek adım 🏀 Gelirse çekim @sinansrml63 @Marley15 @AllanSaintMaximin 250şer sonra rolle devam başka siteden Ekli dosyayı görüntüle 809797