- 5,858
- 1,669
- 113
Bol sansBol şans adım 1 🏓Ekli dosyayı görüntüle 814374
Bol sansBol şans adım 1 🏓Ekli dosyayı görüntüle 814374
Bol şans reisssBol şans adım 1 🏓Ekli dosyayı görüntüle 814374
Hadi yap şunu sen kaldın bir tekYan koyduk olmadı düz koyduk olmadı. Masa tenisi koyduk olmadı, basketbol koyduk olmadı. Bu kez futbol diyelim bol şans ⚽ Ekli dosyayı görüntüle 814770
Bol şanslar dostum başar lütfenYan koyduk olmadı düz koyduk olmadı. Masa tenisi koyduk olmadı, basketbol koyduk olmadı. Bu kez futbol diyelim bol şans ⚽ Ekli dosyayı görüntüle 814770
Bol şanslar dostYan koyduk olmadı düz koyduk olmadı. Masa tenisi koyduk olmadı, basketbol koyduk olmadı. Bu kez futbol diyelim bol şans ⚽ Ekli dosyayı görüntüle 814770
bol şanslarYan koyduk olmadı düz koyduk olmadı. Masa tenisi koyduk olmadı, basketbol koyduk olmadı. Bu kez futbol diyelim bol şans ⚽ Ekli dosyayı görüntüle 814770
Son çare kıyıda köşede kalan bütün totemleri uyguluyorum başka çare kalmadiYan koyduk olmadı düz koyduk olmadı. Masa tenisi koyduk olmadı, basketbol koyduk olmadı. Bu kez futbol diyelim bol şans ⚽ Ekli dosyayı görüntüle 814770
bende totemdeyim, en sessiz yerde. kapandım gol bekliyorumYan koyduk olmadı düz koyduk olmadı. Masa tenisi koyduk olmadı, basketbol koyduk olmadı. Bu kez futbol diyelim bol şans ⚽ Ekli dosyayı görüntüle 814770
Perdenin arkasi?bende totemdeyim, en sessiz yerde. kapandım gol bekliyorum
sayılır ,ama perdesiz burasıPerdenin arkasi?
Neresi orasısayılır ,ama perdesiz burası