- 2,798
- 1,809
- 113
Bol şansDiğer konudaki arkadaşlara öncelik 3 adım bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 774705
Sana da bol şans kardeşBol şans
Tşkler gardasSana da bol şans kardeş
Bok gibi bir lig nefret ediyorum tamamen yazı turaSımdıye 10 sayı olması lazmdı
Maşallah parayı bulan bizim konuyu unutur oldu. Bol şans kardeşDiğer konudaki arkadaşlara öncelik 3 adım bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 774705
İlk 3 çeyrek ateş ediyorlardı şike dönmezse gelir🤣Kötü başladılar
1xbet 500 yatırıma 500 FreeBet konusu acmıslar faydalanBok gibi bir lig nefret ediyorum tamamen yazı tura
Konuda mesajlarıma cevap yok sanada bol şans gaddarMaşallah parayı bulan bizim konuyu unutur oldu. Bol şans kardeş
Bu işler öyle olur urfalım insan parayı bulunca ilk evini terk edermişMaşallah parayı bulan bizim konuyu unutur oldu. Bol şans kardeş
link at la bi bakayım kenarda kalsın1xbet 500 yatırıma 500 FreeBet konusu acmıslar faydalan
Ama gün olur herkes yine evine döner. Ama giderken bıraktıklarını tekrar bulur mu o bilinmezBu işler öyle olur urfalım insan parayı bulunca ilk evini terk edermişsonra karıyı boşarmış yenisini alırmış
D
Bol sans hocamDiğer konudaki arkadaşlara öncelik 3 adım bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 774705
Olmuyor bugunSayı çıkmıyor
Her per üst atan takımlar son per sayı atmiyorDiğer konudaki arkadaşlara öncelik 3 adım bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 774705
Taklaya geldikHer per üst atan takımlar son per sayı atmiyor
Bol sans dostDiğer konudaki arkadaşlara öncelik 3 adım bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 774705