- 14,867
- 12,067
- 113
bizim adam yeni video atmış izlenir
Bu kim la 😁😁
Kim bu damacana
Giriş mükemmel😂
Bu adamın her dediği doğru
En iyisi demin JoJo kod 350 TL çıktı sporda 1100 yaptım slotta sifirladim ben ne zaman slot oynuyorsam hep kaybediyorum malesef slot pişmanlıktırSlot izlemiyorum, oynamıyorum teşekürler.
Sen değil herkes kaybediyor. İzleyin şu videoları sizler için paylaşıyoruz.En iyisi demin JoJo kod 350 TL çıktı sporda 1100 yaptım slotta sifirladim ben ne zaman slot oynuyorsam hep kaybediyorum malesef slot pişmanlıktır
Adam ne güzel konusmuş herkes dinlesin
Ben 17 yildir oyuncuyum ve hic bir sekilde praymatic oynamiyorum ve oynayipda gorduklerime freespin satin almayin diyorum.Arkadaş freespin satin almak ayarlanmis oyuna para vermektir. Aptaliktan başka birsey degil kimse yanlis anlamasin aşagilamak icin degilde uzuldugum icin soluyorum adamlar anlamiyor dostum.Beyler bu adam Kumar aleminin görebileceği en bilgili kişidir.
Şiddetle tavsiye ederim zaten tüm videolarını paylaşıyorum bilenler bilir.
Adamda videoda bunu anlatıyor spin satın alınca direk domalıyorsunuz diyorBen 17 yildir oyuncuyum ve hic bir sekilde praymatic oynamiyorum ve oynayipda gorduklerime freespin satin almayin diyorum.Arkadaş freespin satin almak ayarlanmis oyuna para vermektir. Aptaliktan başka birsey degil kimse yanlis anlamasin aşagilamak icin degilde uzuldugum icin soluyorum adamlar anlamiyor dostum.
Aynen öyle bunu zaten kumar oynuyorsan bilmen gerek goz gore gore paralar ocaklar sönüyorAdamda videoda bunu anlatıyor spin satın alınca direk domalıyorsunuz diyor