Aç dost dmyi dostlarımızı çaresiz birakmaBizim dm miz kaplı maho bize ulaşmak isteyenler baştan sana yazacak var mı bunun bilgisi herkeste
Bol şanslar gelir umarım reis
🤣 👏Etiket imi atıp Kaçtım bay
Bol şans biraderÇok teşekkürler arkadaşlar emeğinize toteminize sağlık çekim gelince buraya kadar yorum atan herkese özelden döneceğim.
Çekim 2 dk da gelir dost fazla bekletmezÇok teşekkürler arkadaşlar emeğinize toteminize sağlık çekim gelince buraya kadar yorum atan herkese özelden döneceğim.
bol şanslar
Şansın daim olsun dostum.tebrikler tekrardanÇok teşekkürler arkadaşlar emeğinize toteminize sağlık çekim gelince buraya kadar yorum atan herkese özelden döneceğim.
Yaptım bile 6 maç seri yakaladım voleybol da hepsi geldi Kasa ata ata geldimKanka 400 e 20k nası yapçan ya inşallah yaparsın bol şans
kes trasıAynen yakışıklı güvenlik
Napcan ters kelepçemikes trası
Güzel gunjndesin site sıkıntı yapmasindaYaptım bile 6 maç seri yakaladım voleybol da hepsi geldi Kasa ata ata geldim
olum senle tartısınca hep ban yıyom uzatma bı kerede kamcılarımNapcan ters kelepçemi
O zmn helal olsun broYaptım bile 6 maç seri yakaladım voleybol da hepsi geldi Kasa ata ata geldim
Sen kaşınıyon oğluşum kesolum senle tartısınca hep ban yıyom uzatma bı kerede kamcılarım
senı traslıcam sonunda .Sen kaşınıyon oğluşum kes