Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Surgun57 roll #11 Kasa 325 Hedef 1.000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Arkadaşlar DAHA ONCE HİC ETKİNLİK YAPMAYAN + 6 aydan yeni üyeler 1 k'dan az msji olanlar katilamazlar.hedefe ulasirsak 5 kisiye 25.bu 5 kisinin bir kismi cekilisle belirlenicek bi kismini ben secebilirim surekli surekli etkinlik yapan ve ihtiyaci olan arkadas aramizda olirsa oncelik onlara verilebilir.kazanca gore odul 10 kisiye 30 a kdr degisebilir.bu aralara pek sans yok betasusda son 10 kupon lose.belki bugun olir sansimiz san olsun.

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,807
3,116
113
Arkadaşlar DAHA ONCE HİC ETKİNLİK YAPMAYAN + 6 aydan yeni üyeler 1 k'dan az msji olanlar katilamazlar.hedefe ulasirsak 5 kisiye 25.bu 5 kisinin bir kismi cekilisle belirlenicek bi kismini ben secebilirim surekli surekli etkinlik yapan ve ihtiyaci olan arkadas aramizda olirsa oncelik onlara verilebilir.kazanca gore odul 10 kisiye 30 a kdr degisebilir.bu aralara pek sans yok betasusda son 10 kupon lose.belki bugun olir sansimiz san olsun.
Şansın bol olsun kardesim

Yilmazseko21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,356
1,675
113
Bol şans olcak bı

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
İlk defa kuponuma masa tenisi koydum.ondanda yatmayiz umarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...