- 48,743
- 53,285
- 113
Bol sans dost hedefe ulasman dilegiyleBeyler totem ve takip edenlerden secilicek.1000 msjdan az msji olan 6 aydan eski uyeler katilabilir.daha once hic roll yada etkinlin yapmayanlar katilamaz.
Bol sans dost hedefe ulasman dilegiyleBeyler totem ve takip edenlerden secilicek.1000 msjdan az msji olan 6 aydan eski uyeler katilabilir.daha once hic roll yada etkinlin yapmayanlar katilamaz.
Yok beMunihten yaticam hisettim yenisini yaptim
Bol sans knkArkadaslar buda son kupon.2. kupon fena gitmiyor.o gelse yeter kasaya doneriz
ıyı bahıs almıssın bız hep ust alıyoruz adam kalecı ıle karsı karsıya gerı pas verıyor hucuma cıkacak gerı donerler. bol şansBu 2. Kuponumuz
Şimdi sansına munıch 2. Yarı goller gelirArkadaslar buda son kupon.2. kupon fena gitmiyor.o gelse yeter kasaya doneriz
Gecen gun iyi totem yapmistim sana bolsan kardedim gelicek kuponArkadaslar buda son kupon.2. kupon fena gitmiyor.o gelse yeter kasaya doneriz
Hadi bakalım 2 ve 3 gelse süper olurArkadaslar buda son kupon.2. kupon fena gitmiyor.o gelse yeter kasaya doneriz
Bı izleyemedik su maclariıyı bahıs almıssın bız hep ust alıyoruz adam kalecı ıle karsı karsıya gerı pas verıyor hucuma cıkacak gerı donerler. bol şans