Bol şans hocamBeyler totem ve takip edenlerden secilicek.1000 msjdan az msji olan 6 aydan eski uyeler katilabilir.daha once hic roll yada etkinlin yapmayanlar katilamaz.
Guzel bonus veren varsa oraya yatirim yatirim bonus alalimBeyler totem ve takip edenlerden secilicek.1000 msjdan az msji olan 6 aydan eski uyeler katilabilir.daha once hic roll yada etkinlin yapmayanlar katilamaz.
Şansın bol olsun böyle yapman süper olmuş darısı diğer rolingcilereBeyler totem ve takip edenlerden secilicek.1000 msjdan az msji olan 6 aydan eski uyeler katilabilir.daha once hic roll yada etkinlin yapmayanlar katilamaz.
Tamam geldim o zamanBeyler totem ve takip edenlerden secilicek.1000 msjdan az msji olan 6 aydan eski uyeler katilabilir.daha once hic roll yada etkinlin yapmayanlar katilamaz.
Artik boyle olsun kurallar cok iyi benceBeyler totem ve takip edenlerden secilicek.1000 msjdan az msji olan 6 aydan eski uyeler katilabilir.daha once hic roll yada etkinlin yapmayanlar katilamaz.
Atlas var yüzde 20 yada 15 die biliyorum çevrimsizGuzel bonus veren varsa oraya yatirim yatirim bonus alalim
Bundan sonra boyle dun gicik oldum etkinlikleri hep uyaniklar aldi bizim forumdakiler asil uyeler bisey alamadiŞansın bol olsun böyle yapman süper olmuş darısı diğer rolingcilere
Kardes dun hep gel gec uyeler aldi paralari.Bol şans artık rollingte de kurallar var desenize![]()
Aynen aktif olan forumcu alsın 5 6 tane üyelik açan var üşenmiyodaBundan sonra boyle dun gicik oldum etkinlikleri hep uyaniklar aldi bizim forumdakiler asil uyeler bisey alamadi
Bol sans kanka ben katilabilirmiyim acaba?Beyler totem ve takip edenlerden secilicek.1000 msjdan az msji olan 6 aydan eski uyeler katilabilir.daha once hic roll yada etkinlin yapmayanlar katilamaz.
Gerekli sartlara sahipsin kanka niye soruyorunkiBol sans kanka ben katilabilirmiyim acaba?
Forumun emekçileri için güzel kriterler belirlemissin. Forumda sadece etkinlik için varlık gosterip yok olanlara da iyi bir dersBeyler totem ve takip edenlerden secilicek.1000 msjdan az msji olan 6 aydan eski uyeler katilabilir.daha once hic roll yada etkinlin yapmayanlar katilamaz.