eyvallah Shellac ben unalıma 1000 desem 2000 atar zaten böyle küçük paralarla ugrastırmaz benisenide çıkardım dost![]()
eyvallah Shellac ben unalıma 1000 desem 2000 atar zaten böyle küçük paralarla ugrastırmaz benisenide çıkardım dost![]()
Bizim yerimizede iç kanka sen afiyet olsunBen varım![]()
Beni çekilişten çıkarma, çekilişte çıkarbaşka çıkmak isteyen var mı çekilişten ona göre yapıcam @Umutks41 senide çıkarayım mı dost
Böyle dedin diye utandım şimdi çıkart gitsinbaşka çıkmak isteyen var mı çekilişten ona göre yapıcam @Umutks41 senide çıkarayım mı dost
o tırnaklarını kemiriyor şu an bana çıkmazsa ne halt ederim diye adamı üzme reisbaşka çıkmak isteyen var mı çekilişten ona göre yapıcam @Umutks41 senide çıkarayım mı dost
Ahahahahahhaahhahaa buna vallahi içten güldümo tırnaklarını kemiriyor şu an bana çıkmazsa ne halt ederim diye adamı üzme reis![]()
Yok Allaha şükür ayaklarımızın üstünde Duruyoruz barış beyo tırnaklarını kemiriyor şu an bana çıkmazsa ne halt ederim diye adamı üzme reis![]()
Hajajajaj yüzde hesabı yapılmış mıdıro tırnaklarını kemiriyor şu an bana çıkmazsa ne halt ederim diye adamı üzme reis![]()
Senin attigin mesejın ekraninı alırkan sitedeymıs zaten bakiyeyi göremedik ama 3kmi 5kmi bilemedimo tırnaklarını kemiriyor şu an bana çıkmazsa ne halt ederim diye adamı üzme reis![]()
Reis24'ün hayat felsefesiydi bi sıralar bi fatiha okuyalımda sevaptırBeni çekilişten çıkarma, çekilişte çıkar![]()