- 10,003
- 6,647
- 113
Dün ne yediğimi hatırlamıyorum auquq15 yaşındaymışim derken hatırlamıyor olamazsın demi 1.5 aylikmisim der gibi
Dün ne yediğimi hatırlamıyorum auquq15 yaşındaymışim derken hatırlamıyor olamazsın demi 1.5 aylikmisim der gibi
FenerBahçe reis GS 2 aydır top oynamıyor kendi eliyle şampiyonluğu verecek GS oynayacağı deplasmanlar zor FB keyfi yerinde takım oyunu oynuyor yedekleri kadroya katkısı var 🧐 😇@Daimon kim şampiyon olacak sence ağam
Maçı verirsek nasıl ezikçe bir sözdür ya 🤣 kaybedersek falan desenebende beşiktaşlıyım ama feneri destekliyorum inşallah alırsınız ki alıcak gibi duruyosunuz gsyi alır fenere maçı verirsek kesin şampiyonsunuz
Ters totem nerden bildiğimi sormayınFenerBahçe reis GS 2 aydır top oynamıyor kendi eliyle şampiyonluğu verecek GS oynayacağı deplasmanlar zor FB keyfi yerinde takım oyunu oynuyor yedekleri kadroya katkısı var 🧐 😇
Fenere maç vermenize gerek yok ki Fener her türlü kazanır o maçı brombende beşiktaşlıyım ama feneri destekliyorum inşallah alırsınız ki alıcak gibi duruyosunuz gsyi alır fenere maçı verirsek kesin şampiyonsunuz
O sene bu sene mi 🤣Fenere maç vermenize gerek yok ki Fener her türlü kazanır o maçı bromKendi sahamızda.
He şampiyonluk bence çok zor yine tabi puan farkı hala az değil orası ayrıO sene bu sene mi 🤣
Bugün ki formla yenersiniz kesinlikle tabi ama maça var bi bakarsın maç önü kırmızı olur cezalı sakat oyuncu olur soğur kadro vs vs form kaybederHe şampiyonluk bence çok zor yine tabi puan farkı hala az değil orası ayrı
Ama beşiktaşı rahat yeneriz gibi geliyor
Tabi canım futbol bu sonuçta, ben ilk maçı da rahat alırız diye düşünüyordum g*t oldum kaldımBugün ki formla yenersiniz kesinlikle tabi ama maça var bi bakarsın maç önü kırmızı olur cezalı sakat oyuncu olur soğur kadro vs vs form kaybeder
Fener şampiyon olursa ligdeki gerilim bir nebze de olsa azalır. Ülkedeki büyük camialar yıllar boyu şampiyon olamayınca taraftarlar arası gerilim de yükseliyor. Düşmanlık ta artıyor. Tansiyonun azalması için Fenerin şampiyon olması gerek.evet ligde işler kızışıyor fanatik fenerliyim puan farkı 4 galatasarayin fikstürü zor olduğu için aradaki farkın kapanacağını düşünüyorum ama malasef fenerbahcede Cenabet takım olduğu için onunda takılma ihtimali var ondan dolayı emin konuşamıyorum 26 yaşındayım en son şampiyon olduğumuzda 15 yaşındaymışım
Fenerbahce Şampiyon Olursa 2k Dağıtacam Forumda O Kadar Kafayı Yedim jaiqu2 🙄🙄😠😠
Siz ne düşünüyorsunuz nolacak
Fener, Kadıköydeki Gs maçında defans hattını çok ileriye taşıyarak riskli bir oyun oynadı rakibi iyice sıkıştırabilmek ve etkin pres yapabilmek için. Ama bu futbolu süratli kanat oyuncularına sahip bir takım karşısında yaparsan birkaç uzun topta golleri kalende görürsün. O kadar riskli oynamaya gerek yoktuGalatasaray kötü top oynuyor bir kişiye endekslenmiş durum da yarın antreman da OSIMENe birşey olsa şampiyonluk elden gidecek devre arası 40 milyon euro para harcanmış hepsi çöp