Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Süperlig Şampiyonu Kim Olacak

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
bende beşiktaşlıyım ama feneri destekliyorum inşallah alırsınız ki alıcak gibi duruyosunuz gsyi alır fenere maçı verirsek kesin şampiyonsunuz
Maçı verirsek nasıl ezikçe bir sözdür ya 🤣 kaybedersek falan desene

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
FenerBahçe reis GS 2 aydır top oynamıyor kendi eliyle şampiyonluğu verecek GS oynayacağı deplasmanlar zor FB keyfi yerinde takım oyunu oynuyor yedekleri kadroya katkısı var 🧐 😇
Ters totem nerden bildiğimi sormayın

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,804
1,606
113
Ben Beşiktaş'a günahım kadar güvenmiyorum gitti feneri yendi Galatasaray takıldı ne olursa gene küçük takımlarda olur

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
He şampiyonluk bence çok zor yine tabi puan farkı hala az değil orası ayrı :D
Ama beşiktaşı rahat yeneriz gibi geliyor
Bugün ki formla yenersiniz kesinlikle tabi ama maça var bi bakarsın maç önü kırmızı olur cezalı sakat oyuncu olur soğur kadro vs vs form kaybeder

Lawlss

Promo Kodcu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,512
10,325
113
Bugün ki formla yenersiniz kesinlikle tabi ama maça var bi bakarsın maç önü kırmızı olur cezalı sakat oyuncu olur soğur kadro vs vs form kaybeder
Tabi canım futbol bu sonuçta, ben ilk maçı da rahat alırız diye düşünüyordum g*t oldum kaldım
Bu sefer Fenerbahçem tekrar şaşırtmaz umarım sdgsdgsdg

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,269
708
113
Galatasaray 2. Yarı liderken hiç şampiyonluk kaybetmemiş hocasız bile şampiyon olmuş ve şuan nagmalup gs 2 beraberlik hakkı var fenerin 1 bile yok gs 11 maçın 8 maç kazanır ve şampiyon olur

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,977
1,044
113
Türkiye de iyi oynamak şampiyon yapmıyor maalesef. Burası adaletin olmadığı Uganda ligi

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,681
2,593
113
Galatasaray Maydonoz Dönerden birer zurna yer bu sene sezon sonu...

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,311
2,082
113
Beşiktaş şampiyon olsun 150k dağıtmazsam adi şerefsizim. Haydi açık arttırma....

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,562
2,710
113
evet ligde işler kızışıyor fanatik fenerliyim puan farkı 4 galatasarayin fikstürü zor olduğu için aradaki farkın kapanacağını düşünüyorum ama malasef fenerbahcede Cenabet takım olduğu için onunda takılma ihtimali var ondan dolayı emin konuşamıyorum 26 yaşındayım en son şampiyon olduğumuzda 15 yaşındaymışım

Fenerbahce Şampiyon Olursa 2k Dağıtacam Forumda O Kadar Kafayı Yedim jaiqu2 🙄🙄😠😠

Siz ne düşünüyorsunuz nolacak
Fener şampiyon olursa ligdeki gerilim bir nebze de olsa azalır. Ülkedeki büyük camialar yıllar boyu şampiyon olamayınca taraftarlar arası gerilim de yükseliyor. Düşmanlık ta artıyor. Tansiyonun azalması için Fenerin şampiyon olması gerek.

Bunu isteyen Gs taraftarları bile mevcut. Ülkedeki yüksek futbol gerilimi en azından biraz azalır. Düşmanlıklar biraz törpülenir

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,867
2,154
113
Galatasaray kötü top oynuyor bir kişiye endekslenmiş durum da yarın antreman da OSIMENe birşey olsa şampiyonluk elden gidecek devre arası 40 milyon euro para harcanmış hepsi çöp

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
Galatasaray namağlup lider tamamlar. Hayal görmeyi bırakın. Kıyası bırakın. İki yıldır fener iyi değil, ligin diğer takımları kötü. Galatasaray ise kasmıyo aslanın civcivle oynadığı gibi oynuyo fenerle.

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,562
2,710
113
Galatasaray kötü top oynuyor bir kişiye endekslenmiş durum da yarın antreman da OSIMENe birşey olsa şampiyonluk elden gidecek devre arası 40 milyon euro para harcanmış hepsi çöp
Fener, Kadıköydeki Gs maçında defans hattını çok ileriye taşıyarak riskli bir oyun oynadı rakibi iyice sıkıştırabilmek ve etkin pres yapabilmek için. Ama bu futbolu süratli kanat oyuncularına sahip bir takım karşısında yaparsan birkaç uzun topta golleri kalende görürsün. O kadar riskli oynamaya gerek yoktu