Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Superbetin | 750 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hikmet1912

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
504
208
43
Hikmet Bey, hesabınızda affiliate tagı bu promosyon için uygun değildir maalesef ki ve hakkınız mevcut değildir.

Rex8181

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43
10
8
9500 TL 3 gün oldu yollamiyorlar kimlik de onaylı aranma teyitide yapıldı hesabı kapatmadilar ama ödemede yapmıyorlar çokta guvenmeyin

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,369
2,107
113
@Shellac ben aldım kaybettim bi arkadaşa attm linki ona demişler deneme bonusu hakkınız yok forumlardaki linkler geçersiz sadece sms gelen üyelere bonus tanımlanıyor

Rex8181

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43
10
8
Ana parayı geri yolladılar hesabı banladilar yüksek miktqr olunca yollamiyorlar 100 liraniz varsa yatırın oynayın başka siteye bedava uğraşmayın derim yinede kendiniz bilirsiniz

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,010
1,231
113
Ana parayı geri yolladılar hesabı banladilar yüksek miktqr olunca yollamiyorlar 100 liraniz varsa yatırın oynayın başka siteye bedava uğraşmayın derim yinede kendiniz bilirsiniz
ben 10k yaptım 2 bin yatırdım çektim, sonra siteye 300 TL attım 300TL'm 15 bin oldu çekim verdim umudum yoktu ama onuda ödediler

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,011
3,956
113
Üye olduk ekleme falan olmadı kodu da yazdık en baştan tüm işlemleri de yaptım ama hesaba eklenen bakiye yok @Shellac @Superbetin Destek nasıl bir olay bu şimdi?

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
83
28
Arama teyidin de ne soruyorlar

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,515
82,408
113
Bonus Bittiği İçin KONU KİLİT. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...