- 14,867
- 12,067
- 113
Dost sen ne istiyon şimdi ben anlamadım adama 1k senin olsun 4kyı bana atmı diyosun?Yollamamak için bahane arkadaşlar ben görmedim ben etmedim yok beddua ett, yok teklifimi kabul etmedi göndermemek için bahane hep
Dost sen ne istiyon şimdi ben anlamadım adama 1k senin olsun 4kyı bana atmı diyosun?Yollamamak için bahane arkadaşlar ben görmedim ben etmedim yok beddua ett, yok teklifimi kabul etmedi göndermemek için bahane hep
Yada bırak adam 10k yapsın fifti fifti paylaşın bir kaybın yokBen zorla vermedim ki yazdım bini senin diye
Bana ver 1000 yaparsam 1 benim 9 senin ama kaybedersede senden gider o riskidr varVermeseydin kendin yapsaydın ya kimse kimsenin hamalli değil 1k ver 10 yapsın 9k sana versin ne güzel hayat gel ben sana 1k vereyim 10k yap 9k bana gönder 1k senin kabul eder misin adam salak mi
Olur sıkıntı degilBana ver 1000 yaparsam 1 benim 9 senin ama kaybedersede senden gider o riskidr var
Nasıl yaptın dost bunu iyi güldüm
Geliyor hissedebiliyorumBen kaçıyom shellac birazdan falakaya yatıracak burada milleti
Orjinali daha iyi bak alıntıladıgın kısımdaki eki aç ve görNasıl yaptın dost bunu iyi güldüm
Tamam başta böyle anlaştık ben kazandım diyelim sonra bu anlaşmayı bozsam olur mu sulyi severim ama basta ne konuşulduysa o şartlara uymak gerekOlur sıkıntı degil
Adam söylemiş sullyde yokluktan ekmek bulmuş almış ama hakkı da ne sullynin dedgii gibi ne mehmetçik dediği gibi olur ikisininki de saçma orta yol ortak bölünmesi mantikliydi ama mehmet saçma bi şekilde mod etiketleyip ve küfür bozdu olayı inata bindi ve kimsede o küfürlerden sonra kolay kolay yemez vermez para çıkmaza girdi olay kısacası kolay gelsin herkeseLafı yiyemicek kadar delikanlıysan laf söyletmicek kadarda adam olucaksın adam sana net yazmış 1000 tlsi senin diye katladıktan sonra niye çöküyorsun paraya
Anasına babasına beddua etmesi hıc hoş degılboşver paranın hepsi sende kalsın