- 34,826
- 20,221
- 113
Kardo senin kazanmadigin zaten aşikar .Sana lafım yok zatenKazansam gorecem valla olmuyo kendı adıma dıyom 2.adımdan sonra bıtıyo kasa![]()
Kardo senin kazanmadigin zaten aşikar .Sana lafım yok zatenKazansam gorecem valla olmuyo kendı adıma dıyom 2.adımdan sonra bıtıyo kasa![]()
Yoruma sevınsemmı uzulsemmı bılemedımKardo senin kazanmadigin zaten aşikar .Sana lafım yok zaten
Bram bu işler böyle ama ya çok kasmamak lazım sen hatır gönül bilenle yoluna devam diğerlerini yol ver kafan rahat olsun bende yaşıyorum adam istiyo atıyorum ben istiyorum görmezden geliyor yada istediğinde veriyorum parası varken dumen kuruyo yan yattı çamura battı vs bu işler böyleDost sana kızmıyorum. Sadece lafı açılmışken içimi döktüm . Bugün çok doldum yanlış anlama . Sen de kusecek yer ariyon sonra ozurle uğraşıyoruz 😀
O zaman @Marley15 musadesiyle sen yap knk kır şu şanssızlığıYoruma sevınsemmı uzulsemmı bılemedım
Roll ne alaka ben cozemedım lo acıklasanaO zaman @Marley15 musadesiyle sen yap knk kır şu şanssızlığı
Amk bize düşmez zaten böyle rolling etkinlikler . Yapsın Recep .O zaman @Marley15 musadesiyle sen yap knk kır şu şanssızlığı
La adama payfix atacaksın . Para atıp roll yaptıracak işteRoll ne alaka ben cozemedım lo acıklasana
Sponsorluk şeysi fixine sallıyorum 😘Roll ne alaka ben cozemedım lo acıklasana
Jeton dusmedı ıyı degılımLa adama payfix atacaksın . Para atıp roll yaptıracak işte
Alışık değil aga kimseden görmüyor böyle şeyleri hsjsjsajjsjaLa adama payfix atacaksın . Para atıp roll yaptıracak işte
Iyı yolla barı batalım bıraz dahaSponsorluk şeysi fixine sallıyorum 😘
Dost kimi kastediyorsun isim ver bence çünkü ben zan altinda kalıyorumKardo senin kazanmadigin zaten aşikar .Sana lafım yok zaten
SendeIyı yolla barı batalım bıraz daha
Efutbol serbestmı
Bence oynama ama en bilirsin kazanç olması durumunda öncelik @Marley15 gerisine karışmam mucksEfutbol serbestmı
Ndnsnsjsjajsnsnnandnajs@Marley15 mac desene dost ılk adımı gecek en azından
Kardo valla gram bakmadım. İlk adımı yaz . Korkma amk . Giden gitsin n'olacak . Zaten kazanırsa sıkıntı. Reco nasıl tutturmuş diye şaşırır millet 😀@Marley15 mac desene dost ılk adımı gecek en azından
Kendisi daha çok şaşırıyor 😂 ben nasıl kupon wonlatıyorjm falanKardo valla gram bakmadım. İlk adımı yaz . Korkma amk . Giden gitsin n'olacak . Zaten kazanırsa sıkıntı. Reco nasıl tutturmuş diye şaşırır millet 😀