Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı SULLY / I'M Back

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Tenis takip edeyim bende 30-15

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Aw set için servis atarken break verdiler

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,757
20,170
113
Rolling falan yapmıyorum . Şu forumda en az 15 20 kişiye sürekli ekstra şans paraları atıyorum . En az 3-4kez üst üste atıyorum . Ama bir kere kazandıklarında kimse yüzümüze bakmıyor . Max 1 kişiye atarım bundan sonra ben de. Onu da gelirse çekiliş . Gerçekten şu forumda %90 ında vefa diye bir şey yok

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,915
29,444
113
Rolling falan yapmıyorum . Şu forumda en az 15 20 kişiye sürekli ekstra şans paraları atıyorum . En az 3-4kez üst üste atıyorum . Ama bir kere kazandıklarında kimse yüzümüze bakmıyor . Max 1 kişiye atarım bundan sonra ben de. Onu da gelirse çekiliş . Gerçekten şu forumda %90 ında vefa diye bir şey yok
Kazansam gorecem valla olmuyo kendı adıma dıyom 2.adımdan sonra bıtıyo kasa :(

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Baba yazdım ya işte bana niye kızıyon aw 😔 ikinizden biri yapcak işte

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,757
20,170
113
Baba yazdım ya işte bana niye kızıyon aw 😔 ikinizden biri yapcak işte
Dost sana kızmıyorum. Sadece lafı açılmışken içimi döktüm . Bugün çok doldum yanlış anlama . Sen de kusecek yer ariyon sonra ozurle uğraşıyoruz 😀