- 32,008
- 26,258
- 113
Bol şanslar dostKazanç halinde konu içindekilere ulaşım sağlarım 🤙
Ekli dosyayı görüntüle 312354
Ekli dosyayı görüntüle 312355
Noldu
Bol sans bunada.bunu takip edincd uykum geliyor benim basket takibi tercihim 😁Ekli dosyayı görüntüle 312374
şunu da bırakalım
James iyi gidiyorKazanç halinde konu içindekilere ulaşım sağlarım 🤙
Ekli dosyayı görüntüle 312354
Ekli dosyayı görüntüle 312355
Siyasi sorun çıkar yazmim
Calıs para lazım
Ne varda yapak dost
Soruma cevap lütfenNe varda yapak dost
Rolling falan yapmıyorum . Şu forumda en az 15 20 kişiye sürekli ekstra şans paraları atıyorum . En az 3-4kez üst üste atıyorum . Ama bir kere kazandıklarında kimse yüzümüze bakmıyor . Max 1 kişiye atarım bundan sonra ben de. Onu da gelirse çekiliş . Gerçekten şu forumda %90 ında vefa diye bir şey yok
Kazansam gorecem valla olmuyo kendı adıma dıyom 2.adımdan sonra bıtıyo kasaRolling falan yapmıyorum . Şu forumda en az 15 20 kişiye sürekli ekstra şans paraları atıyorum . En az 3-4kez üst üste atıyorum . Ama bir kere kazandıklarında kimse yüzümüze bakmıyor . Max 1 kişiye atarım bundan sonra ben de. Onu da gelirse çekiliş . Gerçekten şu forumda %90 ında vefa diye bir şey yok
Baba yazdım ya işte bana niye kızıyon aw 😔 ikinizden biri yapcak işteRolling falan yapmıyorum . Şu forumda en az 15 20 kişiye sürekli ekstra şans paraları atıyorum . En az 3-4kez üst üste atıyorum . Ama bir kere kazandıklarında kimse yüzümüze bakmıyor . Max 1 kişiye atarım bundan sonra ben de. Onu da gelirse çekiliş . Gerçekten şu forumda %90 ında vefa diye bir şey yok
Dost sana kızmıyorum. Sadece lafı açılmışken içimi döktüm . Bugün çok doldum yanlış anlama . Sen de kusecek yer ariyon sonra ozurle uğraşıyoruz 😀Baba yazdım ya işte bana niye kızıyon aw 😔 ikinizden biri yapcak işte