- 26,751
- 28,446
- 113
Bunlar nasil yemekler Allahini seversen çinliler bile yemez bunlariTavukmu daha bugun iftarda kuşkonmaza sarılı feslegen yatagında gordonzola yedim
Bunlar nasil yemekler Allahini seversen çinliler bile yemez bunlariTavukmu daha bugun iftarda kuşkonmaza sarılı feslegen yatagında gordonzola yedim
Oturdugum ev 2 miyonun uzerınde düzeltme yapmak istedimAdam nasil bitsin knka adam gayrimenkul zengini oturdugu ev 1 milyon
Özür dilerimOturdugum ev 2 miyonun uzerınde düzeltme yapmak istedim
Efsanedir gel nişntasına yedirim sanada burda ballndııra ballandıra anlatırsınBunlar nasil yemekler Allahini seversen çinliler bile yemez bunlari
2 milyonluk evde oturuyon bize 27 şans parası atıyon . En az 500 er atman lazımOturdugum ev 2 miyonun uzerınde düzeltme yapmak istedim
Hiç zengin samimi abim olmadı abi . 8+1 evinde 1 hafta konuk eder misin beniEfsanedir gel nişntasına yedirim sanada burda ballndııra ballandıra anlatırsın
Nakitim az2 milyonluk evde oturuyon bize 27 şans parası atıyon . En az 500 er atman lazım
AyıpsınHiç zengin samimi abim olmadı abi . 8+1 evinde 1 hafta konuk eder misin beni
Tesekur ederim efendim bana tarhana corbasindan baskasi gaz yapiyoEfsanedir gel nişntasına yedirim sanada burda ballndııra ballandıra anlatırsın
Bizim havyar parası buradan çıkar inşallah
Karadeniz lilik varmi soydaş
Sanki karpuz veriyo amkAdamsın dost
Bunu deyip ,böyle olmasın sonra
Ordu fındık agasıyımKaradeniz lilik varmi soydaş
133.5
Dayi sen bna findik gonder bende sana kavun birer torba degiselim 😀Ordu fındık agasıyım
Fındık deyince ordu 1 sınıfOrdu fındık agasıyım