- 29,027
- 11,543
- 113
Bol sans diliyorum kardesim
Bol sans diliyorum kardesim
Dayının ahı gitmiş vahı kalmış 1 ay buji yapmaz . Umarım düzeltirdayi haydi ba yak bujileri sevinsin garibanlar😂
inşalalhDayının ahı gitmiş vahı kalmış 1 ay buji yapmaz . Umarım düzeltir
Şampiyon gs 😜Hala gs diosun yuhh 🤭
TamamŞampiyon gs 😜
Ne bicim konuyon dost bir beyfendiyleDayının ahı gitmiş vahı kalmış 1 ay buji yapmaz . Umarım düzeltir
Sebastian,ıstakoz ,karides ,avokado suyu içmeleri bitti dost . Artık emmimiz de yarim tavuk döner e talimNe bicim konuyon dost bir beyfendiyle
Adam nasil bitsin knka adam gayrimenkul zengini oturdugu ev 1 milyonSebastian,ıstakoz ,karides ,avokado suyu içmeleri bitti dost . Artık emmimiz de yarim tavuk döner e talim
Birlikte bitireceğiz kanka dayıyı bize verecek tüm varlığınıAdam nasil bitsin knka adam gayrimenkul zengini oturdugu ev 1 milyon
Öz dayimdan ileri dost severim sükrü beyiBirlikte bitireceğiz kanka dayıyı bize verecek tüm varlığını
Şükrü emmim adamdır dostÖz dayimdan ileri dost severim sükrü beyi
Tavukmu daha bugun iftarda kuşkonmaza sarılı feslegen yatagında gordonzola yedimSebastian,ıstakoz ,karides ,avokado suyu içmeleri bitti dost . Artık emmimiz de yarim tavuk döner e talim
Sizin için hataya size ve karagümrüge yenılcez gs sampıyon olcakÖz dayimdan ileri dost severim sükrü beyi
Emmi şu gondoldan bir de biz yesek . Ramazan ayındayız paylaşma ayı . Utanmiyon mu tek başına gondol yemeyeTavukmu daha bugun iftarda kuşkonmaza sarılı feslegen yatagında gordonzola yedim
Agır zenginim diorum şaka yapmıyorumBirlikte bitireceğiz kanka dayıyı bize verecek tüm varlığını
Beni buji odasına sokup 250 tl versen yine yemem .İyi ki fakirim 😄Sahurda ancuez ve havyar yicem birazdan